Vizitator Balan Ion-Cristian Postat Decembrie 15, 2014 Partajează Postat Decembrie 15, 2014 Salut tuturor ! Am un Ford Fiesta de 1.2 din '97 si am o problema cu treptele 1 2 3.Nu baga caldura decat in treapta 4,la fel se intampla cand e dat si pe rece,iar in primele 3 trepte nu se intampla nimic.Am cautat sub torpedou si am gasit niste fire,peste care am dat cu mana usor(nu am vazut cum sunt acolo) la un moment dat mergea,iar acum numai merge deloc.Va rog sa ma ajutati cu un sfat ! Link spre comentariu
doru3160 Postat Decembrie 15, 2014 Partajează Postat Decembrie 15, 2014 Verifica rezistenta de limitare(pt treptele 1,2,3) amplasata pe carcasa aeroterme(merge doar pe treapta 4 pt ca pe aia electroventilatorul e pe direct,fara rezistenta de limitare)i.De regula se arde/intrerupe o siguranta termofuzibila dar nu e exclus sa fie arsa/intrerupta si rezistenta in sine.Dupa remediere incearca sa tii filtrul polen in stare buna/curata,ca sa nu reduci din fluxul de aer,racirea acelei piese se face in fluxul de aer al aerotermei. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum