palcu ion Postat Decembrie 14, 2014 Partajează Postat Decembrie 14, 2014 am nevoie de telecomanda pentru acest tv si n-am gasit nimic pe net,originala nu mai este stie cineva ca ar merge?eventual programata Link spre comentariu
nostrom Postat Decembrie 14, 2014 Partajează Postat Decembrie 14, 2014 Ce procesor are ? Daca este sasiu ETC009 -merge RC903A Link spre comentariu
palcu ion Postat Decembrie 14, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 14, 2014 n-am vazut tv ul,nu stiu ce proc are,modelul tv e singura informatie si faptul ca a fost cumparat de la real Link spre comentariu
jonny_ryc Postat Decembrie 14, 2014 Partajează Postat Decembrie 14, 2014 (editat) am eu sunny acelasi model ,nu stiu exact ce model este ca nu se mai vede dar mi-a mers si pe tv bronx adica sasiu th-p1008, ce vine cu procesor tda9351 n33 1997 parca ! merge si galacticul cu aceasi telecomanda, bronxul! Editat Decembrie 14, 2014 de jonny_ryc Link spre comentariu
palcu ion Postat Decembrie 14, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 14, 2014 asta ar insemna np51! miine verificam Link spre comentariu
jonny_ryc Postat Decembrie 14, 2014 Partajează Postat Decembrie 14, 2014 eu v-am spus ca de pe sunny al meu cu telecomanda lui a functionat perfect pe bronx ,trebe sa mearga! Link spre comentariu
palcu ion Postat Decembrie 14, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 14, 2014 pina la urma al tau sunny ce model este? Link spre comentariu
jonny_ryc Postat Decembrie 14, 2014 Partajează Postat Decembrie 14, 2014 (editat) Acelasi model sunny 221 slim 'faceti rost de proba de o telecomanda de bronx,galactic'gutschneid'si probati ca sa va convingeti,numai sa nu fi fost poate placa schimbata'zic si eu!faceti o proba !maine va zic exact modelul ,nu vreau sa vorbesc prostii'dar stiu ca este exact acelasi model'sper sa nu ma-nsel! Editat Decembrie 14, 2014 de jonny_ryc Link spre comentariu
jonny_ryc Postat Decembrie 15, 2014 Partajează Postat Decembrie 15, 2014 Va salut!am revenit cu modelul exact care il am'intr-adevar al meu este tot at dar nu 221 si este at211 dupa care mai vine urmat de deseria k1pf'deci modelul meu este at-211 k1pf'stiam ca este ceva cu at dar m-am inselat in privinta modelului' se aseamana! Va salut! Link spre comentariu
palcu ion Postat Decembrie 17, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 17, 2014 dl.jonny_ryc...........................m-ai lamurit--------------------BUSTEAN!!!!! poate stie altcineva mai multe,as fi recunoscator!!!! Link spre comentariu
palcu ion Postat Decembrie 30, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 30, 2014 (editat) stie cineva ce cod emite aceasta tc?sau un model echivalent este tot pentru un sunny Editat Decembrie 30, 2014 de palcu ion Link spre comentariu
palcu ion Postat Decembrie 31, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 31, 2014 chiar n-ati intilnit asa ceva? Link spre comentariu
jonny_ryc Postat Decembrie 31, 2014 Partajează Postat Decembrie 31, 2014 nu stiam sigur modelul stiam ca este at dar m-am inselat in privinta terminatiei, dar desfaceti tv si vedeti cu ce procesor este echipat , la experienta dvs imposibil sa nu gasiti! apropo ; a-ti incercat cu telecomanda de bronx sau galactic? Link spre comentariu
palcu ion Postat Ianuarie 2, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 2, 2015 tv e la 50km,tc n-a fost recunoscuta de proprietar,dar dupa descriere pare sa semene cu cea de sus pe care n-a vazut-o,fiind din alt catalog Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum