Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv sunny at 221 slim

palcu ion

Postări Recomandate

• Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• palcu ion

8

• jonny_ryc

5

• nostrom

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

am eu sunny acelasi model ,nu stiu exact ce model este ca nu se mai vede dar mi-a mers si pe tv bronx adica sasiu th-p1008, ce vine cu procesor tda9351 n33 1997 parca ! merge si galacticul cu aceasi telecomanda, bronxul! 

Editat de jonny_ryc
Link spre comentariu

Acelasi model sunny 221 slim 'faceti rost de proba de o telecomanda de bronx,galactic'gutschneid'si probati ca sa va convingeti,numai sa nu fi fost poate placa schimbata'zic si eu!faceti o proba !maine va zic exact modelul ,nu vreau sa vorbesc prostii'dar stiu ca este exact acelasi model'sper sa nu ma-nsel!

Editat de jonny_ryc
Link spre comentariu

Va salut!am revenit cu modelul exact care il am'intr-adevar al meu este tot at dar nu 221 si este at211 dupa care mai vine urmat de deseria k1pf'deci modelul meu este at-211 k1pf'stiam ca este ceva cu at dar m-am inselat in privinta modelului' se aseamana! Va salut!

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

nu stiam sigur modelul stiam ca este at dar m-am inselat in privinta terminatiei, dar desfaceti tv si vedeti cu ce procesor este echipat , la experienta dvs imposibil sa nu gasiti!

apropo ; a-ti incercat cu telecomanda de bronx sau galactic?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări