Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv lcd samsung

POLAKU2002

Postări Recomandate

buna ziua.am o mare dilema....am un tv de vreo 5 ani care ma nedumereste...motherboard bn94-01512a  tcon cpt320wf01c si display claa320wf01sc...lam primit cadou cu ecranul alb...am inlocuit t conul si am imagine dar este zimtata....am schimbat ceva conzi in power board in mainboard dar nimic...am pus memoria de pe vechiul t con am incercat de toate...displayul e bun si e pacat ca sta aruncat intro debara dar nu mai stiu ce sa i fac...daca i scot mufa de la t con si o bag la loc imaginea devine clara dar de la jumatate se dubleaza ptr 1 secunda si tot asa...sunt fara idei...o sa caut o mainboard sa probez...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• POLAKU2002

4

• cluj1973

2

• clony

1

• gaspadin

1

Top autori în acest subiect

Eu cred ca problema e undeva la panglicile care merg din t-con in panel. Mai are 2 placi care fac legatura intre panel si t-con incearca sa apesi pe panglicile alea in timp ce funcioneaza si sa vezi daca se schimba ceva.

Link spre comentariu

am schimbat cele 4 panglici....am  apasat pe toate panglicile pe display si nimic....imaginea e curata frumoasa doar ca totul e zimtat...am cautat pe tot netul dar nu am gasit nimic,,,, :26

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări