Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

MikroElektronika si Mplab

FPGA

Postări Recomandate

Vizitator iulianvalentin

Am  reusit sa fac un scurt tutorial si sper sa ramana aici, daca e nevoie am sa fac modificarile necesare.

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Majoritatea informatiilor se pot obtine din documentatiile tehnice, personal am folosit PICkit2 pentru a obtine device ID restul le-am completat tinand cont de caracteristicile generale, trebuie sa recunosc faptul ca nu am trecut peste fiecare camp din acea lista dar cu mici modificari am reusit sa programez acel pic16lf1824.

Dupa ce ati completat toate datele-> Save si gata chiar daca ati sters ceva sau nu e bine acest fisier (PK2DeviceFile.vcd ) se gaseste pe net si poate fi inlocuit cu mare usurinta.

Editat de iulianvalentin
Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

Salut!

Pentru cei ca mine care sunt deranjati de sistemul de tab-uri folosit de compilatoarele Mikroelectronica postez aici o modalitate de a corecta setarile default.

In acest fel experienta de a programa in IDE-ul lor este mult inbunatatita (in opinia mea). Cel putin te focalizezi in programare si nu in corectie tab-uri.

Secventa este asa:

In tab-ul TOOLS -> OPTIONS -> Editor Settings -> Open Options Dialog

In tab-ul DISPLAY schimbati din: Tab width  = 8 in Tab width = 2

Posted Image

In tab-ul OPTIONS schimbati urmatoarele:

- Smart Tabs debifat

- Tab to spaces debifat

Posted Image

Succes in programare!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări