AlpHso Postat Ianuarie 5, 2007 Partajează Postat Ianuarie 5, 2007 va rog frumos sa-mi explicati si mie ce e cu functia de x-over la un amplificator. Link spre comentariu
wingless Postat Ianuarie 5, 2007 Partajează Postat Ianuarie 5, 2007 edit: confuzie de termeni, scuze Link spre comentariu
Vizitator sorin2005 Postat Ianuarie 19, 2007 Partajează Postat Ianuarie 19, 2007 va rog frumos sa-mi explicati si mie ce e cu functia de x-over la un amplificator.Crosover (x-over) este un aparat (defapt un filtru ) ce imparte semnalul audio in doua semnale sau trei : joase si medii+inalte, respectiv joase/medii/inalte...si poti selecta frecventele de taiere!De exemplu in discoteci se separa cu un x-over semnalul pentru bas si topuri(medii+inalte)Sper sa te lamureasca Link spre comentariu
Dj_Cc Postat Ianuarie 19, 2007 Partajează Postat Ianuarie 19, 2007 C-am asa este cum spue si Sorin da daca e la amplificatoare acolo acel crossover este daca folosesti subwoofer si cred ca e pentru lowpass filter. Depinde ce amplificator e (ce firma, etc)? Link spre comentariu
AlpHso Postat Ianuarie 21, 2007 Autor Partajează Postat Ianuarie 21, 2007 Amplificatorul e unu auto produs de Power acoustik a4-800w. Are un comutator cu functiile hi-full-low pt. x-over si ma gandeam k e folosit pentru a seta amplificatoru cand e folosit in punte pt k n-am gasit nici un comutator pentru asa ceva. Link spre comentariu
stefanev Postat Ianuarie 26, 2007 Partajează Postat Ianuarie 26, 2007 daca scrie pe el ca suporta bridge trebuie sa legi difuzorul la plusul primului canal pe iesire si minusul de la al doilea canal. Atentie!!!! Trebuie sa bagi semnal identic in cele 2 canale Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum