Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

x-over la amplificatoare

AlpHso

Postări Recomandate

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• AlpHso

2

• wingless

1

• stefanev

1

• Dj_Cc

1

Top autori în acest subiect

• 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator sorin2005

va rog frumos sa-mi explicati si mie ce e cu functia de x-over la un amplificator.

Crosover (x-over) este un aparat (defapt un filtru ) ce imparte semnalul audio in doua semnale sau trei : joase si medii+inalte, respectiv joase/medii/inalte...si poti selecta frecventele de taiere!De exemplu in discoteci se separa cu un x-over semnalul pentru bas si topuri(medii+inalte)Sper sa te lamureasca
Link spre comentariu

Amplificatorul e unu auto produs de Power acoustik a4-800w. Are un comutator cu functiile hi-full-low pt. x-over si ma gandeam k e folosit pentru a seta amplificatoru cand e folosit in punte pt k n-am gasit nici un comutator pentru asa ceva.

Link spre comentariu

daca scrie pe el ca suporta bridge trebuie sa legi difuzorul la plusul primului canal pe iesire si minusul de la al doilea canal. Atentie!!!! Trebuie sa bagi semnal identic in cele 2 canale

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări