Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Furnizor linii fixe call center

DarthVader

Postări Recomandate

Buna ziua. As dori o parere pentru ca trebuie sa iau o decizie si sincer nu detin suficiente informatii. Este vorba de un call center de 15 actual hai sa zicem 20 de oameni in viitor. Actual avem internet plus telefonie fixa de la Euroweb. Am primit oferta de la Vodafone pentru exact aceleasi servicii dar la pret mai mic. Cu euroweb nu am avut probleme pana acuma (cel putin de cand sunt eu in firma). Intrebarea e, sa trec pe vodafone pentru voce fixa plus internet sau sa raman la euroweb? (avem vodafone pentru telefoanele mobile si e ok).

Multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• DarthVader

6

• belasajgo

5

• digix

1

• Vittorino

1

Depinde de ce SLA aveti acceptat pentru CC-ul dvs.

La Euroweb: NOS -> telefon -> intrerventie  -> OK (in max 15 min totul e ok)

La VDF, daca aveti norocul sa vina pe FO: NOS: -> telefon -> ticket -> Wait -> Wait -> Wait -> telefon -> interventie -> OK (min 4 ore). Pe radio e si mai rau deoarece lucreaza cu firme subcontractoare.

BAFTA! 

Link spre comentariu

Multumesc de raspuns. Ma intereseaza in special performanta liniilor, daca se intrerupe des, daca se aude bine etc. Nu am mai avut experienta cu Vodafone la telefonie fixa si internet (da, va fi pe fibra optica).

Link spre comentariu

Oare nu ati avea posibilitatea sa renegociati contractul cu Euroweb? Cel putin la persoane fizice, cand vrei sa renunti la un contract (Orange, Vodafone, Romtelecom, etc.), operatorul de telefonie vine cu tot fel de oferte ajustate la necesitatile tale, doar ca sa ramai la ei. Diferenta de 58% este intr-adevar mare, dar poate ati reusi sa mai negociati cu ei.

Link spre comentariu

Asta urmeaza sa fac maine. Mai ramane si posibilitatea (daca ei vor fi de acord) sa trecem pe vodafone pe o perioada de proba, de genul 3 luni, si daca nu e ok, ramanem cu Euroweb

Link spre comentariu

Daca totusi veti lua hotararea sa treceti la Vodafone, ce ar fi daca pentru inceput ati renunta doar la jumatate din liniile telefonice de la Euroweb si ati face contract cu Vodafone pentru acel numar de linii telefonice la care ati renuntat la Euroweb? In caz ca ar fi probleme cu liniile telefonice de la Vodafone, macar jumatate din liniile telefonice ar ramane functionale (cele ramase la Euroweb). Nu stiu cum aveti liniile telefonice, ce centrala telefonica folositi si daca centrala stie asa ceva. Poate de la Vodafone primiti alta centrala telefonica, atunci nu ar fi problema.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări