Vizitator Vasile Postat Februarie 8, 2007 Partajează Postat Februarie 8, 2007 cu debugeru/programatoru te-ai prins cum sta treaba ? uite un link in romana http://microclub.pub.ro/tutoriale/platf1.pdf Link spre comentariu
MifTy Postat Februarie 8, 2007 Partajează Postat Februarie 8, 2007 Ce ati patit baieti bata "v-ati imuiat" nu mai aveti chef de nik ca vad ca nu mai zice nimeni nik nu a mai realizat nimeni nik :(o parte au examene, o parte sunt prea prinsi de munci, si cealalta parte are alte belele pe cap...si mai e o parte care e in faza adunarii peselor... mai ales daca n-au (inca) programatoare de PIC...mai asteapta o saptamana, asa, sa vezi cum reincepe balu'!!! :supz: Link spre comentariu
Vizitator florinica Postat Februarie 8, 2007 Partajează Postat Februarie 8, 2007 Salutare Vasile in mare da m-am prins care este treaba mersic mult pentru link si pentru ajutor si scuze pentru iesirea mea eram nervos si....da oricum e ok pana acuma nu prea am mai avut timp de nik pentru ca am avut o gramada de controale si comisii pe la munca si sunt ametit rau nu reusesc sa ma mai adun si nici cu somnul nu ma mai impac :(Mi-am luat o cutie pentru el si o sa il fac calumea da mai dureaza oleak :)mersi M... pentru explicatii m-am mai linistit acuma Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Februarie 8, 2007 Partajează Postat Februarie 8, 2007 am si cutii la ele dar am uitat sa le trec pe site + cutie... eu m-am jucat azi cu unele si merg excelent, instalezi mtlab si dupa aia il conectezi, iti cere driver si lasi calcul sa-l caute ca-l va gasii... iar dupa aia din mtlab il selectezi ca debuger sau programator(depinde ce faci in acel moment) si gata Link spre comentariu
Vizitator florinica Postat Februarie 9, 2007 Partajează Postat Februarie 9, 2007 Da am vazut si io la mine si-a facut si update de firware e super tare ia zi-mi cutia care o ai tu este special conceputa pentru el sau este o cutie universala la dimensiunile montajului?? eventual posteaza te rog o poza cu cutia.Multumesc Link spre comentariu
Vizitator florinica Postat Februarie 9, 2007 Partajează Postat Februarie 9, 2007 Tot veni vorba de clona icd2 am si io o nelamurire nu stiu pentru ce este mufa cu 5 pini, la ce se foloseste??postez o poza ca sa intelegeti la ce ma refer- mufa 1 este mufa mufa usb pentru conectare la calculator- mufa 2 este pentru conectarea extensiei cu soclu de teste zif- mufa 3 pentru ce este ce se conecteaza in ea??? Link spre comentariu
mishy Postat Februarie 9, 2007 Partajează Postat Februarie 9, 2007 aia e pentru ICSP... Link spre comentariu
Vizitator florinica Postat Februarie 9, 2007 Partajează Postat Februarie 9, 2007 Adica mai pe intelesul tuturor da si tu un exemplu concret scuze ca sunt asa lipsit de profesionalism dar uneori trebuie sa "imi desenezi ca sa inteleg" :P Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Februarie 9, 2007 Partajează Postat Februarie 9, 2007 ICSP= In Circuit Serial ProgramingPicurile pot fi progrmatate si direct in circuitul in care isi fac treaba :smt003 Link spre comentariu
Vizitator florinica Postat Februarie 10, 2007 Partajează Postat Februarie 10, 2007 aaaaa gata m-am prins mersic mult de explicatie stiam de chestia asta da nu stiam ca se numeste ICSP. Mai am o nelamurire vreau sa imi cumpar un soclu de teste zif si nu stiu de care pentru ca am cautat si sunt de 40 pini la 20si ceva de le si tot cu 40 pini la 50 si ceva lei ?? De exemplu aici http://www.capodimonte.ro/produse.html? ... st&where=0 pozitia 6 un soclu cu 40 pini costa 29.64 si in pozitiile 27, 28 costa 52.83 si 81.14 ce diferenta este intre ele si pe care sa il cumpar?? Vasile nu mi-ai raspuns in legatura cu cutia de clona icd2 mersic tuturor Link spre comentariu
sofian Postat Februarie 10, 2007 Partajează Postat Februarie 10, 2007 cumpara din pozitia 6 si 28 ca sa poti baga si integrate mici (ex.PIC16F870)diferenta este de producator (3M sau china)cel scump are contacte aurite 1.000.000 actionaricel ieftin are contacte zinc 20.000 actionari sau chiar mai putineu am cumparat si cu 5lei de 40pini dar dupa 10 actionari sau desfacut in bucati, nu mai zic de calitatea materialului Link spre comentariu
Vizitator florinica Postat Februarie 11, 2007 Partajează Postat Februarie 11, 2007 ok mersic sofian avand in vedere ca sunt incepator o sa imi iau dela mai ieftin pana ma prin eu care e treaba e mai bine asa. :)Cu picul ai mai facut ceva??A mai progresat cineva, a mai facut ceva nou?? Link spre comentariu
Vizitator florinica Postat Februarie 17, 2007 Partajează Postat Februarie 17, 2007 salutare tot nimic a trecut si sesiune si nu mai intra nimeni pe forum sa mai anunte nik :( :smt005 Link spre comentariu
Vizitator florinica Postat Februarie 27, 2007 Partajează Postat Februarie 27, 2007 ok sa inteleg cav-ati plictisit de proiectul asta nu mai pare interesant pana una alta eu am gasit ceva care o sa rezolve situatia provizoriu o sa construiesc schema de aici http://www.schatenseite.de/usb-led-fader_en.html mi se pare destul de misto si complexa. In loc de leduri colorate o sa pun leduri albe si gata . Intre timp poate va mai vine cheful ca oricum nu am timp acumapentru ca astept sa imi vina piesele pentru un receptor IR pe USB care o sa functioneze si cu o telecomanda pentru controlul PC-ului :P Link spre comentariu
MifTy Postat Martie 5, 2007 Partajează Postat Martie 5, 2007 http://www.usbgeek.com/prod_detail.php?prod_id=0326 ce zici, florinică??? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum