Vizitator imperial Postat Decembrie 13, 2014 Partajează Postat Decembrie 13, 2014 Salut. Detin internet de la rtc prin router hg 658 amplasat intr-un imobil denumit genric A. Doresc sa duc semnal wifi la un alt imobil denumit B situat la cca 50-70 m. de imobilul A. In acest imobil doresc sa ma conectez cu device-uri uzuale laptop, tel mobil, etc. Constructia acestui imobil este tipic nord americana cu pereti sandwich din lemn si vata minerala. Ce solutie i-mi recomandati : o conexiune point to point sau ceva ap de exterior. Este adevarat ca mi-ar placea a doua varianta deoarece as avea internet si in curtea dintre cel doua imobile. Mentionez ca nu am posibilitatea fizica de cablare Multumesc anticipat . Link spre comentariu
puriu Postat Decembrie 13, 2014 Partajează Postat Decembrie 13, 2014 Solutia (ilegala) este un etaj final mai puternic si o antena de emisie directiva catre locuinta vecina. Link spre comentariu
Vizitator imperial Postat Decembrie 13, 2014 Partajează Postat Decembrie 13, 2014 Ambele cladiri i-mi apartin Link spre comentariu
Vizitator iRoata Postat Decembrie 13, 2014 Partajează Postat Decembrie 13, 2014 Un acces point de exterior rezolva sigur si elegant problema; si e perfect legal. Link spre comentariu
Vizitator imperial Postat Decembrie 13, 2014 Partajează Postat Decembrie 13, 2014 M-am gindit si eu la aceasta varianta numai ca apare o problema tehnica. Daca ap emite undeva intre 12 si 15 dbi si ar acoperi bine zona device-urile din casa nu pot ava aceeasi putere de emise si astfel va scadea din viteza de trafic. Link spre comentariu
digix Postat Decembrie 13, 2014 Partajează Postat Decembrie 13, 2014 (editat) Solutia stabila este legatura punct la punct cu antene montate pe exterior si cu vizibilitate directa intre ele. Daca doriti sa fie acces la net si in spatiul din exterior echipamentul din cladirea cu internet trebuie configurat in modul "access point" si antena sa fie omnidirectionala iar cel din anexa sa fie un range extender cu antena unidirectionala plus antena omni locala. Aveti aici un exemplu: http://www.tp-link.ro/article/?faqid=357 Daca bugetul permite exista si solutii ceva mai profi... Editat Decembrie 13, 2014 de digix Link spre comentariu
Vizitator imperial Postat Decembrie 13, 2014 Partajează Postat Decembrie 13, 2014 digix multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum