Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sugestii amplificator

Vizitator DanielBull

Postări Recomandate

• Răspunsuri 26
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Ai spus ca ai un traf cu un secundar de 22Vca !!!  Cam ce curent poate sa debiteze acel traf???? Ti-am propus si varianta mea acum cateva posturi : 2 tda2040 alimentate de la acel traf de 22V ....dupa redresare si filtrare o sa ai in jurul a 30V .....Si cred ca deja se vorbeste cam mult  . Noi ti-am oferit solutii de tot felul ! In plus, daca dai un search pe Gogu' gasesti totul schema,cablaj,filmulete ,etc ,dar unora le e chiar lene !!! 

Link spre comentariu
Vizitator DanielBull

Da , am lucrat si cu google mult timp si nu prea mi-a oferit mare lucru  :rade: .  Dar ce parere aveti de 

Cu TDA 7386:

Posted Image

Sau cu TDA8560Q:

Posted Image

Editat de DanielBull
Link spre comentariu

Dacă vrei ceva cu 4 canale din tensiune mică {14_18V},cu componente puține, posibilitate de a pune în punte foarte ușor... etc., poți lua în considerare TDA 1556Q. Sunt și altele în aceeași categorie, dar acesta îmi plăcea mie odată cum lucra pe audio mașină. (radio casetofon ☺) Asta așa ca și risipă de bani pe piese, pt că din acel traf de 12 și 1A, nu poți scoate mai mult, va fi aceeași putere ca și cu TDA 2005 sau TDA 2004, TDA 2003 .... ☺❕

Link spre comentariu

Da ...Daca are de unde sa-si traga nitel curent "o sa bage" ...Eu l-am alimentat si la 18V  si nu a patit nimic (tinad cont de faptul ca ce se gaseste acum sunt mai "sensibile") ...daca sare de 19-20V intra in stand-by . E foarte misto integratul asta ! Daca vrei sa-l pui pe acele boxe ,iti spun de pe acum ca o sa le "duduie " ca naiba ....

Link spre comentariu

Daca ma iau dupa poza de pe pagina anterioara e vorba de Genius SP-HF500A. Alea au 14w RMS dati de producator (cu multa indulgenta probabil sau adunand puterile) si mid-bass de 3". La dimensiunile alea nu m-as astepta la minuni. Daca amplificatorul original e in stare buna le-as lasa in pace ca nu cred ca vei obtine mai mult cu altceva.

Link spre comentariu
Vizitator DanielBull

Amplificatorul original este distrus si pierdut . Pe site scrie ca 

Putere RMS 30 W

Modelul de Genius este : SP-HF1201A

Editat de DanielBull
Link spre comentariu

Pai si ce mai astepti??? Fa-l pe cel cu TDA7377 (costa in jur de 10 lei ,ultima oara l-am cumparat cu 8,5 lei) ... ce naiba 6 condensatori si 1 rezistenta ....e poate cel mai banal amplif ....un traf cu un secundar de 11-12V ,un condensator de 2200-3300uF , o punte de 4A si termini balciul ...P.S : E ultima data cand mai raspund in topicul asta! Dupa cum am mai spus: e prea multa vorbaraie!  Numai bine!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări