dem3ntor Postat Mai 21, 2013 Partajează Postat Mai 21, 2013 daca tot este deschis subiectul: ce este intr-o cheie deaia magnetica de interfon? Link spre comentariu
eugeniusro Postat Mai 21, 2013 Partajează Postat Mai 21, 2013 vezi in fisierul atasat Link spre comentariu
Vizitator fannx Postat Mai 24, 2013 Partajează Postat Mai 24, 2013 Ideea este ca odata ce cineva suna la interfon automat i se deschide, nu este intrebat nimic.Asadar ma poate cineva ajuta sa rezolv sa se deschida automat usa la apelarea nr meu de interfon ????Multumesc Link spre comentariu
Vizitator fannx Postat Mai 28, 2013 Partajează Postat Mai 28, 2013 nu vrea nimeni sa ajute un biet muribund !!!!!!!!!!!! Link spre comentariu
Vizitator fannx Postat Septembrie 4, 2013 Partajează Postat Septembrie 4, 2013 ceve ceva , nimeni nu poate face chestia asta ( sa se deschida interfonul automat la apelarea apartamentului ) Link spre comentariu
Vizitator fannx Postat Septembrie 10, 2013 Partajează Postat Septembrie 10, 2013 poate acum , stie cineva Link spre comentariu
Vizitator fannx Postat Octombrie 7, 2013 Partajează Postat Octombrie 7, 2013 am uitat sa precizez ca PLATESC pt chestiune Link spre comentariu
dem3ntor Postat Octombrie 8, 2013 Partajează Postat Octombrie 8, 2013 salut!la scara unde locuiesc avem un interfon electra, care la unitate are 2 leduri S1 si S2.am incercat sa instalez o baterie si cand am cuplat bateria, 12v 7Ah, ledul S2 incepuse sa clipeasca rosu/verde.Ce reprezinta acest semnal luminos?sa fi fost acc. sub tensiunea normala?Multumesc! Link spre comentariu
dem3ntor Postat Octombrie 9, 2013 Partajează Postat Octombrie 9, 2013 are cineva vre-o idee? Link spre comentariu
Vizitator xxces4u Postat Februarie 10, 2014 Partajează Postat Februarie 10, 2014 Salut,Ma poate ajuta cineva cu realizarea unui astfel de dispozitiv de deschidere automata a interfonului? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum