Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce aleg? Sony-Kenwood-Yamaha

Vizitator Marius-Valerius

Postări Recomandate

Buna searaCred ca sunteti satui de aceasta intrebare dar cu riscul de a nu fi bagat in seama, o arunc si eu.Kenwood KA 5040RSony TA- F550ESYamaha AX 550Acum vad ca toate trei sunt seria 5 . Dar ce "cinciar" sa iau?Vreau unul din cei trei pentru Jamo S708.Nu vreau decat sa tremur geamurile odata la 3-4 lumi cate juma de ora.In rest sunt cuminte, ascult muzica la un Dual CV20 la care am cuplat Hitachi LS230 si ca player Sony CDP55- Trei batranei care se descurca de minune.Iar intrebarea de 100 de puncte: Daca scot semnal din preul Dual-ului si bag in Yamaha AX 550, o sa am un sunet diferit decat acel Natural Sound (flat) specific Yamaha? PS : Va multumesc daca ati avut rabdare sa cititi campii batuti de inca un incepator. Si sper sa nu ma considerati antitalent. Toata stima!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Eu spun Sony TA- F550ES.

"Daca scot semnal din preul Dual-ului si bag in Yamaha AX 550, o sa am un sunet diferit decat acel Natural Sound (flat) specific Yamaha?"

Daca pui vopsea rosie in alba ce se intampla? Aia alba este ea mai smechera si ramane alba?

Cat timp Dual-ul are corectii mai puternice (dp urechea ta) fata de ax 550 ..clar o sa modifice si sunetul dat de yamaha.

Numai bine ,Florin.

De ce am eu impresia ca lumea a inceput sa posteze cu frica pe forumul asta...ca nu stiu daca e vreun destept care sa-i jigneasca si merg la risc si ei.

Editat de dj_bryz
Link spre comentariu

Vad ca amplificatorul Kenwood nu este deloc mentionat... La el vazusem un plus, faptul ca selectorul de surse este pe relee, nu are niciun integrat in etajul final si mai stiu si ca au punct slab traful de stand-by care se arde destul de des.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări