Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

BENQ LCD Monitor model W2407

Vizitator Tudorache Florin Stefan

Postări Recomandate

Buna ziua, la monitorul descris in topic, defectul lui este lipsa imagine, ea apare pentru o secunda si dispare. Am desfacut monitorul si conform informatiilor de pe forum, am constatat ca infasurarea unuia din  transformatoarele  invertoare de 1 kilohm era intrerupta. Codul de pe trafo invertor este: 1J.26061.011 urmat de 4002R729003.Am rugamintea sa imi spuneti cu ce trafo invertor  as putea sa il inlocuiesc pe acesta, deoarece dupa codul lui nu am gasit la niciunul din magazinele de specialitate, cu deosebita stima, Tudorache.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• tehtronics

3

Top autori în acest subiect

Buna ziua,

la problema pe care am descris-o mai sus, nu ma poate ajuta nimeni ????? Am inteles ca daca nu folosesc traful original nu va functiona, orice spira in plus sau in minus conteaza.

Link spre comentariu

In regula,le voi înlocui pe amândouă,nu am trafuri noi dar voi face proba cu unele din dezmembrări si daca functioneaza voi cumpăra unele noi,mulțumesc frumos Tehtronics.

Editat de Tudorache Florin Stefan
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări