Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

dimensiuni curele

Vizitator pillz

Postări Recomandate

salutare tuturor. am primit o combina Panasonic SA Ak 18 de la un amic fara curele la deckuri. as vrea o reconditionez dar nu stiu ce marime sa iau. am manualul service dar acolo nu se dau dimensiunile, am doar codurile si nu stiu daca acestea sunt standard sau difera de la producator la producator. am cautat pe net dar nu am gasit nimic.daca ma poate ajuta cineva mai cu experienta in domeniu ar fi excelent. adaug mai jos codurile curelelor

RDV0033-4

RDV0034-1

RDV0057

Link spre comentariu
  • 6 luni mai târziu...
Vizitator dorub

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati sa aflu dimensiunile curelelor de la un Panasonic RX-ES22.Ar fi vorba despre RDV0064-1,la  RDV0033-4 am aflat din postul dvs.

Multumiri!! 

Link spre comentariu
  • 5 ani mai târziu...

Pentru un panasonic rx ed 77 ce dimensiuni are cureaua principala? Este trecut in manual ca RDV 0035. Celelalte RDV 0033 si RDV 0034 sunt enuntate mai sus. Am cumparat de pe Ebay un set de 100 curele de diferite dimensiuni cu 3 dolari frre shipping. Cele 2 curele RDV 0033 de 40 mm se regasesc in punguta. Nu stiu daca am si  RDV 0034 de 63.5 mm. Vreau sa stiu ce dimensiune are cureaua mare pentru ca preturile la cele originale costa mai mult decat aparatul in sine. E exagerat astfel ca voi cumpara curele generice de aceleasi dimensiuni.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări