mishen 1978 Postat Decembrie 12, 2014 Partajează Postat Decembrie 12, 2014 Buna ziua ! Am centrala si vreau sa cumpar un termostat wireles rog pe cei care se pricep si au asa ceva sa imi dea un sfat si sugesti cu priveri la un model bun si acesibil i ca pret..si inca ceva, pentru a monta asa ceva este nevoie de autorizati abrobare de la iscir sau montaj facut de persoana autorizata mentionez ca centreala este noua in garantie( 4 luni) .ce ma sfatuiti?.Multumesc anticipat! Link spre comentariu
digix Postat Decembrie 12, 2014 Partajează Postat Decembrie 12, 2014 Computherm Q7 RF, este bun, se programeaza destul de usor, are un design dragut, consuma cam un set de baterii pe an. La mine functioneaza prin trei pereti din caramida. Statia de baza se alimenteaza direct din reteaua de 220V , are in sursa un condensator de balast X2 cu polipropilena 330nF/275V care la cateva exemplare s-a devalorizat mult in timp (cativa ani), a scazut tensiunea de alimentare sub limita de mentinere a releului actionat. Se schimba acel condensator si e nou. Se monteaza usor dar trebuie scos acel strap din centrala si ar fi bine sa-i intrebati pe cei care va ofera garantia pe cine accepta sa faca instalarea. 1 Link spre comentariu
mishen 1978 Postat Decembrie 12, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 12, 2014 Multumesc ! la ce interval de timp sa devalorizat?si unde gasesc acest tip de termostat si cam la ce pret? Link spre comentariu
digix Postat Decembrie 12, 2014 Partajează Postat Decembrie 12, 2014 Peste 3 ani si nu la toate, cautati pe net dupa model se vinde in jur de 150Lei. Link spre comentariu
mishen 1978 Postat Decembrie 20, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2014 ma am o intrebare ..pe instructiuni nu scrie ca ar trebuie montat de persoana autorizate ..dar banuiesc ca ar fi bine sa intreb la service or avea sigiliu..din discuti intre vecin toti sunt am nemultumiti de cei de la garantie care ia banu si la revizie nu fac nimic..si cer si scump 200 ron (autorizatie de funtionare)si 100 sau 120 la montaju uni termostat.. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum