Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

pareri despre PIONEER TS-W3004SPL

Vizitator dogy

Postări Recomandate

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• crexy

1

• Dj_Cc

1

unde vrei sa-l folosesti ? e cam scump.....daca vrei sa-l folosesti in masina e super bun ..... in casa e acceptabil ca sunet ..dar nu e acceptabil ca pret ...are un spl cam mic...89dB ....ca sa sune klumea tre sa ai un amplificator capabil de multa putere

Link spre comentariu

Nu stiu voi cum suntei cu asta dar mie nu imi plac difuzoarele de la pioneer. Le am auzit si pe astea si cred ca nu suna asa de bine la pretul lor. Depinde ce vrei sa arate difu sau sa suna ca greu gasesti difuri care sa aiba ambele calitati. Eu iti recomand ground zero sau daca se gaseste in ro mtx

Link spre comentariu
Vizitator dogy

Scump este la noi daca-l cauti pe dincolo il cumperi la 135 euro, asa am facut si eu, l-am cumparat ca sa-l folosesc in masina, l-am instalat deja, lada este BR, amplificatorul 600W rms, cond 1F, din pacate lucrarile au incetat pt o vreme din cauza materialului($$), s-a cam terminat.Am deschis acest topic in speranta ca l-a mai cumparat cineva in afara de mine, sa-mi spuna si mie amplificatorul pe care-l foloseste la acest dif, incinta, cabluri..... si daca e multumit de el.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări