Depanatoru Postat Decembrie 12, 2014 Partajează Postat Decembrie 12, 2014 (editat) Trebuie cautata cauza pentru care scadea referinta , nu e normal cu valoarea de rezistenta pomenita , inseamna ca e o hiba undeva Posibil chiar sa fie defect integratul , de exemplu s-a montat la un moment dat cu pinii altfel decat trebuie ... Editat Decembrie 12, 2014 de Depanatoru Link spre comentariu
cristianvalentin Postat Decembrie 13, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2014 O sa schimb integratul si o sa revin cu informatii dupa Link spre comentariu
cristianvalentin Postat Decembrie 13, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2014 Am schimbat Lm-ul, acum de la valoarea de 19.5 Vcc in gol scade la 16.5 in sarcina :( Link spre comentariu
cristianvalentin Postat Decembrie 14, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 14, 2014 Acesta este cablajul sursei cu pricina. Am verificat de mai multe ori sa nu am greseli insa nu am gasit nimic. Zilele acestea o sa ma duc sa cumpar alte Lm-uri de la alt magazin schema.pdf Link spre comentariu
Depanatoru Postat Decembrie 14, 2014 Partajează Postat Decembrie 14, 2014 Elimina tranzistorul ala de protectie si vezi daca se schimba situatia . In ultima instanta lasa numai integratul fara nimic altceva neesential , cum e schema lui din datasheet Link spre comentariu
cristianvalentin Postat Decembrie 15, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2014 O sa incerc si asa, vineri cand o sa ajung acasa si o sa revin cu informatii ! Va multumesc ! Link spre comentariu
cristianvalentin Postat Decembrie 17, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 17, 2014 De ce tensiune are nevoie lm 317 pentru o functionare corecta ? Stiu ca in cazut lm78xx , ic are nevoie de 3-4 v diferenta Vin-Vout. Daca si lm 317 are nevoie de aceiasi tensiune se explica de ce scade tensiunea in sarcina. In cazul meu tensiunea de intrare este de 20Vcc , scazand cei 3-4 v necesari ic pentru a functiona ok , inseamna 16 V stabilizati . Nu stiu daca presupunerea este corecta asa ca rog sa fiu corectat daca gresesc. Link spre comentariu
Depanatoru Postat Decembrie 17, 2014 Partajează Postat Decembrie 17, 2014 (editat) Da , macar 3-4 V trebuie sa cada pe el . Pai probeaza la o tensiune de iesire mai mica daca lucreaza corect , sa zicem 10V Editat Decembrie 17, 2014 de Depanatoru Link spre comentariu
UDAR Postat Decembrie 17, 2014 Partajează Postat Decembrie 17, 2014 La postul #15 am scris în sensul ăsta - dar indirect . Deci , da trebuie o diferență de tensiune minimă pentru buna funcționare dar nu e atât de mare , cel puțin după DS ( pe care ar fi bine să-l citești , chiar dacă nu înțelegi tot ce scrie acolo ) . Acuma , dacă integratul e de la un producător ”no name” , nu comentez ... Link spre comentariu
cristianvalentin Postat Decembrie 17, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 17, 2014 Multumesc de ajutor ! Link spre comentariu
Depanatoru Postat Decembrie 18, 2014 Partajează Postat Decembrie 18, 2014 (editat) Trebuie macar 3 - 4V sa cada pe stabilizator , dar posibil mai mult , chiar daca integratul ar functiona si cu mai putin , pentru ca oricum tensiunea nestabilizata variaza cu reteaua si in plus are si riplu mare in sarcina... degeaba scoti tensiune cat intrarea plina de riplu ca si cand nu ar fi stabilizatorul, depinde si cat de zdravan e condensatorul de filtraj. Apoi schema nu e chiar aia din datasheet . Stabilizatorul nu primeste chiar toata tensiunea de intrare ( mai cade pe jonctiunea BE a tranzistorului ) mai ales la curent mare Editat Decembrie 18, 2014 de Depanatoru Link spre comentariu
Marian Postat Decembrie 18, 2014 Partajează Postat Decembrie 18, 2014 Am citit topicul asta si comportamentul descris ( cel putin cel din aceasta pagina ) mi se pare unul normal, hai sa explic, pe intrarea LM-ului exista 10 Ohm, pe ea se duc minim 0,65V din intrarea disponibila pentru LM, deci din cei 19,1V mentionati a fi disponibili in sarcina, scadem la ceva mai mult de 18V, din pdf-ul LM317 deducem faptul ca este nevoie de un curent de sarcina minim pentru functionare corespunzatoare a sa, adica pentru o stabilizare corecta, daca nu ma insel este vorba de 3 sau 5mA, ceea ce 680R de la referinta n-au cum sa asigure, deci in gol integratul pur si simplu nu stabilizeaza corect tensiunea, adica raportul divizorului nu este respectat, si deci in gol tensiunea poate fi mult mai mare decat normalul impus de divizor, (e o chestie probata practic de mine), tot din pdf deducem faptul ca incepand de pe la 5V si pana spre 11 sau poate 12V ( desi ma indoiesc ), putem obtine curentul maxim de la LM317 care este de cca 2,2A in conditiile unei temperaturi a jonctiunii de 25*C, ei bine graficul ne arata de la 5V in jos o panta extrem de abrupta a curentului disponibil, adica la caderi mici de tensiune pe regulator, curentul disponibil de la LM scade dramatic. Concluzionam deci faptul ca prezenta PNP-ului de putere reduce tensiunea de intrare disponibila LM-ului, prezenta shuntului pe linia de masa reduce si ea intr-o mica masura iesirea ( pana la 0,65-0,7V la limita de curent ), rezistenta de la referinta prea mare, toate astea afecteaza mult performantele regulatorului la limitele tensiunii, adica trebuie sa admiti un minim de 4-5V cadere pe intregul ansamblu ( PNP-ul si NPN-ul incluse ), pentru ca montajul asa cum arata in schema sa functioneze corect pe intreaga gama de reglaj, adica testezi alimentarea la sarcina maxima dorita si vezi cat ramane, si din acea valoare minim gasita scazi 4-5V si la atat setezi maximul reglajului la montajul din schema, apoi asiguri o rezistenta mai mica la referinta, asa cum s-a spus subscriu si eu, 240-270 Ohm ar fi indicat acolo, toate astea te vor asigura de performante optime ale regulatorului pe intreaga gama de reglaj. Link spre comentariu
Depanatoru Postat Decembrie 18, 2014 Partajează Postat Decembrie 18, 2014 (editat) Salutare ! Este normal ca tensiunea V ref sa scada de la valorile de1.25-1.30 cand Vo este 1.4 V la 300 mV cand Vo este 20.5V? Schema folosita este cea de http://www.elforum.info/topic/49501-sursa-simpla-cu-lm317/page-9 cu tip36 si bd 547 in care am schimbat rezistenta de 680 ohmi cu una de 150 ohmi Va multumesc ! El zice ca nu a mers bine initial cu 150ohm , nu cu 680ohm ... In fine , trebuie puse exact ca in datasheet si acea rezistenta si potentiometrul de reglaj ca sa nu mai fie discutii Editat Decembrie 18, 2014 de Depanatoru Link spre comentariu
Marian Postat Decembrie 18, 2014 Partajează Postat Decembrie 18, 2014 Nu ai citit atent ce am scris, altfel nu inteleg ce nu s-a inteles... PS; Valoarea rezistentei aleia nu este batuta in cuie la 240 Ohm, s-a spus deja tot ce era de spus in special de catre UDAR, si in postarea mea anterioara, nu trebuie decat sa aveti vointa ca sa cititi. Curentul pinului Adj este de cca 100uA, este deci de la sine inteles faptul ca cei 3-5mA curent minim necesar n-au cum sa vina de acolo, curentul prin divizor vine de la insasi iesirea regulatorului, s-a spus asta deja, si este normal ca 240 Ohm sa nu fie o valoare strict batuta in cuie, eu nu vad nici un motiv pentru care in mod normal 150 Ohm nu ar merge acolo, faptul ca nu a mers in cazul sau nu sugereaza o valoare prea mica a rezistentei ci mai degraba niste parametrii de lucru eronat alesi pentru regulator. In fine nu ma mai repet ca n-are nici un sens, cine vrea sa citeasca ce s-a postat deja o va face, si am scris deja ce este de facut. Link spre comentariu
Depanatoru Postat Decembrie 18, 2014 Partajează Postat Decembrie 18, 2014 (editat) Eu am citit exact ce ai scris ca nu merge cu 680ohm cand el a pus 150ohm care asigura curentul minim, in rest povesti binecunoscute Se pare ca tu n-ai citit atent sau ai inteles ca eu as zice ca nu merge cu 150ohm ... Editat Decembrie 18, 2014 de Depanatoru Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum