Vizitator Pop Horea-Vasile Postat Decembrie 12, 2014 Partajează Postat Decembrie 12, 2014 Buna,Caut sa am transpusa o schema electrica de pe suport jpg in format electricad sau echivalent.Este parterul 3D al unui model de casa facut in Blender cu schita electrica din creion. O gasiti la adresa: facebook.com/cimturoOfer 100 lei --as prefera sa am chitanta pe lucrarePop HoreaCIM [email protected] Link spre comentariu
Vizitator Pop Horea-Vasile Postat Decembrie 12, 2014 Partajează Postat Decembrie 12, 2014 Something is happening. What seems to be the problem ? Se pare ca nici un tehnician de eletrotehnica si instalatii nu-mi ofera suport tehnic. Gresesc undeva, cu ceva ? Ma gandeam ca unii au firme de specialitate, prin urmare se platesc taxele. Este oare prea futurist proiectul meu ? In mod sigur ati auzit de 3D Printer. Mentionez ca pentru a se implementa pe scara larga termopanele a fost nevoie de 30 ani, de la inventia lor. That should be called human tehnological progress. Nu pot fara voi. Este necesara implicarea cat mai multora cu diferite specializari. Preferabil cu bacalaureat la liceu tehnologic si/sau cu postliceala. OK... Link spre comentariu
Dr.L Postat Decembrie 12, 2014 Partajează Postat Decembrie 12, 2014 Pai, in primul rand, nu ai postat unde trebuie. Aici e sectiunea de servicii: http://www.elforum.info/forum/17-serviciielectrojob/ Acu, cati or raspunde, e alta treaba. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum