Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Anodica 6P14P

bmsorin

Postări Recomandate

Domnilor electronisti...ce impedanta de intrare au multimetrele respective? Si cat au alea cu ac? Cred ca totusi nu e un factor neglijabil...nu degeaba am spus eu ca e bine sa fie o rezistenta de sarcina pe transformatorul respectiv...

Link spre comentariu

Cît de prost realizat trebuie să fie un trafo de reţea ca să se comporte ca un electromagnet?

Pe de altă parte, multimetre digitale portabile se folosesc şi în industrie, unde există fenomene reale şi nu sînt probleme.

Astea ciudate sînt prea ieftine.

Link spre comentariu

Domnilor electronisti...ce impedanta de intrare au multimetrele respective? Si cat au alea cu ac? Cred ca totusi nu e un factor neglijabil...nu degeaba am spus eu ca e bine sa fie o rezistenta de sarcina pe transformatorul respectiv...

Bravo! :aplauze ati pus punctul pe i !

-multimetrele digitale au rezistenta interna pe voltmetru de ordinul Mohm/Volt,pe cand cele analogice si fara montaj electronic au rezistentele de 10Kohm/Volt,20Kohm/Volt....100Kohm/Volt,deci cele digitale lasate cu testerele in gol vor indica orice tensiune parazita ce poate fi captata de acele "mici antene" (testerele).O rezistenta de 0.33Meg...0.5Meg/1W in paralel pe bornele aparatului va vor scapa de acele indicatii ce vi se par a nu fi reale,asta numai in cazul cand masuram tensiuni/curenti.

Editat de LMOlimpiu
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări