Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tub ciudat, dar interesant...

carageae

Postări Recomandate

Nu stiam...deocamdata trebuie sa vad daca lampile sunt ok - par a fi noi, doar ca au stat in umezeala, dar nu sunt 100% sigur de asta - apoi poate incerc si varianta asta daca ma ajuta cei mai experimentati - probabil trebuie adaptata schema si ma depaseste asta. Eu as fi multumit daca se pot folosi la ceva, nu imi fac iluzii de performante audiofile.

Cineva mi-a spus in privat ca ar avea un zgomot extrem de mic...ar fi poate bune si de preamplificator RIAA, dar domeniul asta chiar nu ma intereseaza sa-l abordez cu lampi.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 33
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• carageae

16

• THOMAS

5

• hpavictor

4

• mitokadona

1

Top autori în acest subiect

Vom vedea...domnilor, va astept si cu ceva on topic...sau, daca nu, mai bine ar fi sa va abtineti, chiar nu ma intereseaza cat de utile sunt altora, mai ales unei majoritati, oricare ar fi aceea.

Le multumesc celor care au postat la obiect, in special d-lui Lazaroiu, care mi-a conceput o schema interesanta...cel putin teoretic.

Oferta mea de lampi ramane deschisa celor interesati...imi rezerv si dreptul sa o retrag daca imi va placea cum suna montajul de test...

Editat de carageae
Link spre comentariu

Desigur :) !

Elforum este destinat cat mai multor useri , nu unei minoritati oarecare , asa ca ... spor la folosit lampi exotice .

Oricum deja este un fenomen cunoscut , daca o lampa este creditata ca fiind " audiofila " pretul ei va creste pe Elforum , in functie de pretul de achizitie sau  nesimtirea vanzatorilor .

Recomand tuturor consultarea preturilor de pe Ebay sau Google , e mai corect asa .

Link spre comentariu

Desi au aparut motive care ma tin deoparte de electronica zilele astea, am terminat totusi de populat placa de test...sper ca saptamana viitoare sa pot publica niste rezultate favorabile simularii schemei d-lui Lazaroiu.Nu am afirmat nicaieri ca vreau sa vand tuburile astea, nici ca ar fi audiofile.Audiofilia poate fi o calitate, o pasiune sau un diagnostic...depinde de "pacient". Eu ma consider si m-am considerat dintotdeauna meloman. E un pic altceva.

Am tot respectul pentru audiofilii care pretuiesc muzica bine cantata si auzita, dar nu vreau sa aud de categoria care isi alege muzica preferata dupa cat de bine suna...http://dl.dropboxusercontent.com/u/42982030/SERVICE-DIY-Electronice/Placa%20de%20test%203.JPGhttp://dl.dropboxusercontent.com/u/42982030/SERVICE-DIY-Electronice/Placa%20de%20test%204.JPG

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări