Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recomandare achizitie TIG/WIG...

Vizitator

Postări Recomandate

Ce te face sa crezi ca e aiurea ? ... ai greutati cu sensul cuvintelor  ? Am spus ca seamana . Am avut la reparat asa ceva . Avea carcasa rosie si nu scria nimic pe ea . Daca observi e branduit pe carcasa , nu pe panoul frontal . Si nici pe spate , pot sa  -  ti spun eu . Mi - au trecut destule prin mana , am avut client care avea 20 de bucati ... " fabricantul " poate scrie orice pe carcasa !

Cumparate din Constanta , nu dau numele firmei ... nici nu stiu daca mai exista ! Acum 3 ani exista . Am fost de mai multe ori in hala unde le monta . Erau si placi , si subansamble , si piese " varsate " . Le aducea din Italia . ca or fi fost via China , nu m - a interesat (  am scris mai sus ca multe firme mari produc in China , pot sa - ti dau exemple . Unele le cumpara si doar inscriptioneaza cu brandul lor . Si aici pot sa - ti dau exemple )  .  Producea mai multe variante , inclusiv trifazate . Patronul era italian , dupa cum am scris . Oricat de aiurea ti s - ar parea , nu se intampla chiar tot in Rm . Valcea . Nici macar pe Google ...

Editat de gauss
Link spre comentariu

Seamana cu niste chestii facute in Constanta ( parca ... ) de un italian ... e " intesat " bine inauntru ...

Pai spusa-si ca sint "facute" in Constanta, sau oriunde altundeva,  si nu asamblate in Constanta, sau oriunde altundeva, si daca "italianu`" vorbea chinezeste nu te mai intreb ca te superi din nou :) .

Link spre comentariu

Vrei sa intram in semantica ? Anytime ... piesele alea " varsate " ce - ti sugereaza ? Ai vazut chinezi producand ceva in Romania ? Ma rog , asambland , daca ti - e mai comod ... Eu nu . E drept , n - am fost de ceva timp prin Rm . Valcea . Poate pe - acolo ...

P . S . -  " spusa - si " se scrie intr - un cuvant . Fara cratima . Informatia e moka . Bonus de la mine , ca sa vezi ca nu m - am suparat . N - am motiv . Daca folosesti substantive gen " italianu " , e bine sa le scrii corect , articulat - ITALIANUL . Chiar si intre ghilimele . Daca vrei sa fii mai colocvial , se poate incerca forma ITALIANU ' . Referinte in " Dictionar de ortografie , ortoepie si punctuatie " . Ar trebui sa fie valabil pe tot teritoriul Romaniei .

P . P . S . - hala de care am facut vorbire este pe teritoriul portului Constanta . Daca esti in lumea sudurii , sant sanse sa afli usor despre ce vorbesc . Nimic cu chinezi . No offence ...

Editat de gauss
Link spre comentariu

Tu ai spus "facute" acum ce sa inteleg? facute inseamna "facute", trafuri bobinate, placi asamblate componenta cu componenta etc altfel sint doar asamblate, foarte important.

"spusasi" de fapt e un regionalizam din "Republica Oltenia", forma corecta e "spusesi", ca-l "scrisai" desparit greseala mea, am spus-o si o mai repet, am probleme de comunicare inclusiv de scris dar totusi cred si sper ca reusesc sa ma fac totusi inteles. Dar cu "italianul", priveste cu atentie, are cratima, aci o "nimerii" corect.

Pe de alta parte nu stiu cum o fi in Republica Mazare dar nici nu sustin ca pamintul se invirte pe axa Rm Valcea, in nici o fraza de a mea asa ca de ce o tot citezi?, la noi e "liniste si pace" oras turistic ce mai.....

Link spre comentariu

O . K . - n - am nimic de impartit cu nimeni . Respect pe cei ce mananca o paine din sudura , stiu ( cred ) ce inseamna . Doar ca nu prea - mi cade bine sa fiu facut mincinos , mai ales cand nu e asa . Asta cu cratima la " italianul " n - am inteles - o .

http://dexonline.ro/definitie/cratimă

Sa stii ca acolo in locul pe care l - am mentionat mai bobinau ceva trafuri , mai plantau ceva placi . Toata mataraia si barele de Cu pana la borne , se construiau pe loc .Sasiul si carcasa idem . Ma rog , n - are rost sa o lungesc . Intelegem amandoi , nu e obligatoriu sa fim de acord . Asta nu inseamna ca n- avem lucruri comune . Sudura il consider unul important , de aceea postam pe aceasta arie . Sper sa fie important si in viitor , eu fiind " de capul meu " de vreo 3 ani , am abordat si alte chestii . Sa stii ca mi - a placut Rm . Valcea . Sincer . Dar una e sa stai 2 - 3 zile , sau 2 ore in trecere , alta sa vietuiesti zi de zi acolo . Aici dumneata stii mai bine ...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări