bercioiu Postat Decembrie 11, 2014 Partajează Postat Decembrie 11, 2014 La sugestia unui user (bobinatorul) am deschis acest topic in care se pot posta proiecte realizate de voi cu ajutorul programului FLOWCODE. Am sa incep eu cu cateva deja postate pe acest forum: Modul inchidere geamuri Dirver CNC Inca un ceas cu pic Termostat ambiental Cutie expunere UV Centrala termica peleti Termostat 3 setpointuri Clocitoare Link spre comentariu
bobinatorul Postat Decembrie 11, 2014 Partajează Postat Decembrie 11, 2014 Primul meu proiect sub indrumarea lui bercioiu: ESPRESOR CAFEA Hexul si pcb-ul in proteus in arhivele atasate,probate si functionale. Automatul poate prepara(momentan) 5 bauturi: cafea scurta,cafea lunga,cafea cu lapte,cappuccino si inca un instant(ceai,ciocolata....) Posibilitate de reglare a temperaturii si a retetei(pe viitor va avea si functie de calibrare),o singura poza mai am. New Project.rar APARAT cafea v3.rar Link spre comentariu
bercioiu Postat Decembrie 12, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 12, 2014 @bobinatorul Felicitari pentru realizare! Un proiect mai vechi cu un timer super, dar eficace: Timer UV super simplu Link spre comentariu
ardiles Postat Decembrie 13, 2014 Partajează Postat Decembrie 13, 2014 Daca as fi acasa acum, de fapt, daca as posta de pe laptop, as urca un temporizatkr de stergatoare pentru logan.... Link spre comentariu
bobinatorul Postat Decembrie 18, 2014 Partajează Postat Decembrie 18, 2014 L-am denumit "push acces",un montaj ce permite actionarea unei sarcini prin combinatie de apasari lungi sau scurte ale unui buton cu revenire. Durata mentinerii butonului apasat e raportata la 1 sec. "codul" pentru actionare este : lung,lung,scurt,lung. Din pacate hexul este pentru 18f252 dar se poate modifica rapid(nu hex) Bineinteles functioneaza cu si fara display. New Project.rar morse.rar Link spre comentariu
bobinatorul Postat Decembrie 20, 2014 Partajează Postat Decembrie 20, 2014 (editat) Fiind contactat de 2 useri care vor sa-si restaureze espresoarele am decis sa pun la punct hexul. Cablajul ramane acelasi. FOARTE IMPORTANT am uitat sa specific de la inceput softul nu este compatibil cu espresoarele care au grupul de cafea ce lucreaza in sarcina(numai grupuri cu pozitie) Pentru grupurile ce lucreaza in sarcina se ajusteaza softul in functie de curentul de sarcina al motoreductorului. Atentie si la conectarea contorului volumetric FINAL V.1.rar Editat Decembrie 20, 2014 de bobinatorul Link spre comentariu
Vizitator b0gdi Postat August 14, 2015 Partajează Postat August 14, 2015 Automatizare banzic realizata in flowcode in 2011. Folosea un senzor quadratura de mouse dar a fost upgradat ulterior la un senzor as5035 din cauza vibratiilor. Link spre comentariu
ardiles Postat August 17, 2015 Partajează Postat August 17, 2015 (editat) http://www.loganclub.ro/forum/modul_lumina_interioara-t57037.html modul lumina interioara Logan, nu mai atasez si aici fisierele...sau le atasez la cerere. descriere copy-ponta de acolo: am facut un modul care aprinde lumina interioara cu efect de fade. totodata, lumina interioara se stinge cu efect de fade.alte facilitati ale acestui modul:-aprinde lumina interioara la oprirea motorului si o mentine asa pana la deschiderea usii,-descuie masina la oprirea motorului(trecerea din M in 0),-aprinde si stinge lumina din interior cu efectul de fade, dimming...de mentionat este faptul ca microcontrolerul utilizat trebuie sa fie 12f683, am gresit pe poza "lipire piese",tranzistorii sunt BC817-40, cel care realizeaza aprinderea este Canal N, Ids 5.1A, se incalzeste la o temperatura suportabila la mana. LE: am atasat fisierele! am pus si o varianta "unbuguita" cablaj.zip modul descuiere masina si aprindere plafoniera la oprirea motorului - var - 1.0.hex.zip Editat August 17, 2015 de ardiles Link spre comentariu
Stefan Postat August 17, 2015 Partajează Postat August 17, 2015 ardiles o sa atasezi filele si aici altfel se considera reclama la forumul respectiv, de ce sa-mi fac cont acolo pentru a descrca fisierele? bercioiu parca era postat pe forum si proiectul de termostat cu comanda a 3 rezistente la un boiler. L-am realizat practic si functioneaza fara probleme. Nu am vazut unde scria Termostat 3 setpointuri, sorry. Ardiles iti multumesc pentru intelegere. Link spre comentariu
mikella Postat Septembrie 6, 2015 Partajează Postat Septembrie 6, 2015 Humidistat cu DHT11 cu posibilitate reglare prag. Schema este realizata fizic de mine si functioneaza impecabil. Picul folosit 16f628a. humidistat.zip Link spre comentariu
bobinatorul Postat Noiembrie 14, 2015 Partajează Postat Noiembrie 14, 2015 (editat) Pentru a imi usura munca am realizat recent un TESTER pentru sisteme de plata in protocol PARALLEL. tester1.rar Editat Noiembrie 14, 2015 de bobinatorul Link spre comentariu
aureliu67 Postat Noiembrie 19, 2015 Partajează Postat Noiembrie 19, 2015 (editat) Astazi am testat al doilea tracker, prevazut cu conector ICSP. Merge foarte bine. Multumesc tuturor care au contribuit la realizarea proiectului, si in mod special d-lui Bercioiu., modulul de putere este realizat separat si nu este reprezentat in schema. Intentionez sa realizez un modul care nu genereaza paraziti (blocheaa picul) precum modulul cu relee.probabil varianta cu optocuplori sau punte H ar fi mai buna., Solar tracker 1 canal.rar Editat Noiembrie 19, 2015 de aureliu67 Link spre comentariu
mars01 Postat Noiembrie 19, 2015 Partajează Postat Noiembrie 19, 2015 Salut Aureliu, Ti-am facut un mic program care implementeaza functia de WATCHDOG ca sa nu mai ramana blocat controller-ul. Este de fapt o "traducere" a programelului din Flowcode in mikroC. Daca, controller-ul se blocheaza pentru mai mult de 144ms atunci se reseteaza singur iar starea de default este cu iesirile in zero, deci o sa apara ca o mica ezitare. Nu l-am simulat / testat. Sper sa iti foloseasca, MS PS: Sunt cam off-topic dar poate ai timp sa downloadezi programul inainte de actiunea moderatorului. Solar_tracker_mikroC.zip Link spre comentariu
mikella Postat Mai 12, 2016 Partajează Postat Mai 12, 2016 (editat) L-am denumit intrerupator orar, se poate seta ora la care cupleaza un releu si ora la care decupleaza. Partea de mentinere a timpului este cu ds1307. Ledul aprins este conectat la ds1307 si da un impuls la fiecare secunda. Daca sunt nelamuriri discutam aici http://www.elforum.info/topic/11233-lucreaza-cineva-cu-flowcode/ intrerupator orar.rar Editat Mai 12, 2016 de mikella Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum