Untold Postat Mai 18, 2015 Autor Partajează Postat Mai 18, 2015 Am gasit schema de la radioul Sonoreta 12Z, cu 2 buc. RV12 P2000, reconstituit de un tip cu 12J1L, are doua lungimi de unda, UM si US. Schema este foarte asemanatoare cu cea a radioului facut de mine din acest topic si m-ar bate gandul (tare!), fiind o schema replicata in n exemplare, sa o fac si eu. Intrucat in link nu sunt data despre bobine, iar eu as vrea sa fac bobinele tip fund de cos, as fi interesat de datele lor - in special bobina de scurte, cea de medii cred ca o am gata facuta. Sau datele bobinelor originale, daca le are cineva, as fi recunoscator! Schema si detalii despre constructie se gasesc aici: http://balek.v.sweb.cz/radiotechnika/restpr/sonoreta/sonoreta.htm Link spre comentariu
mila Postat Mai 18, 2015 Partajează Postat Mai 18, 2015 Data fiind schema de alimentare ai grije de @untold juniori/junioare Link spre comentariu
Untold Postat Mai 18, 2015 Autor Partajează Postat Mai 18, 2015 Corect, multumesc pentru atentionare, nu observasem ca se alimenteaza prin condensator din retea, dar nu voi aplica acest mod de alimentare, oi gasi eu un traf ce sa-mi livreze Ua necesara. Insa tot am nelamuriri despre bobine, valoarea cond de reactie iar nu e data, dar cred ca se poate folosi sectiunea pentru FM a unui cv... Bobinele de reactie raman necunoscute, doar sa le fac cu prize din 10 in 10 spire... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum