attilaa0 Postat Decembrie 11, 2014 Partajează Postat Decembrie 11, 2014 Buna ziua!cest tv are un panel LTY320AB01 si cred ca de aici vine si problema.Dar nu sunt sigur. Am atasat poze.Stie cineva metoda de reparare a acestui panel?Va multumesc. Link spre comentariu
crmn1 Postat Decembrie 12, 2014 Partajează Postat Decembrie 12, 2014 dupa cum stiu nu se poate repara acest tip de panel nu ai ce si cum sa lipesti Link spre comentariu
vizicon Postat Decembrie 12, 2014 Partajează Postat Decembrie 12, 2014 Ai controlat tensiuni TCON in prima faza,vezi service TV 9 detali pt acest ecran. 1 Link spre comentariu
codrut Postat Decembrie 12, 2014 Partajează Postat Decembrie 12, 2014 Se pune un semireglabil undeva pe t-con dar nu rezolva definitiv problema. Link spre comentariu
attilaa0 Postat Decembrie 13, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2014 Ai controlat tensiuni TCON in prima faza,vezi service TV 9 detali pt acest ecran. Multumesc dar din pacate nu am aceasta revista.Daca are cineva il rog sa posteze aceea parte despre acest display.Poate se poate repara cumva.Va multumesc. Link spre comentariu
bobo Postat August 14, 2020 Partajează Postat August 14, 2020 A reusit cineva sa repare acest defect?cu semireglabil pe tcon se cam blocheaza imaginea si tremura in partea de jos si scoate di un tiuit suparator sursa sau altceva. La mine imaginea se vede perfect in partea de sus a ecranului iar sub se vede dublata si cu linii verticale. Ca in poza asta se vede( poza luata de pe net). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum