Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Depanare surse ATX ( scheme si documentatie )

nosferatu

Postări Recomandate

poti sa atasezi textul/documentul in care ai gasit acele echivalente?ca electronisti cautati pe net pdf-urile si nu mai luati de bune diverse echivalentetranz marcate ca c5027 pot fi 2sc5027 sau ksc5027cel din atx este ksc5027,am vreo 5buc recuperatece gresesc de apare x la fisiere atasate?

Link spre comentariu

sa inteleg ca ai dat banii pe bu2527 ca sa-l pui in loc de ksc5027?nu ai vazut ce diferente mari sant intre ei?bu2527 este final linii in monitoare PC,cum sa-l folosesti intr-o biata sursa auxiliara

Link spre comentariu

sa inteleg ca ai dat banii pe bu2527 ca sa-l pui in loc de ksc5027?nu ai vazut ce diferente mari sant intre ei?bu2527 este final linii in monitoare PC,cum sa-l folosesti intr-o biata sursa auxiliara

Am vazut, dar altceva nu am gasit.
Link spre comentariu

Am alimentat un amplificator cu o sursa AT. Problema este ca se aude un bazait in difuzoare de la ventilator, in functie de turatie schimba frecventa. Cu volumul la minim.Am oprit ventilatorul cu mana si nu se mai aude. Se poate elimina acel zgomot?Multumesc.

Link spre comentariu

Este curios sa bage zgomot ventilatorul deoarece nu are periute. Este cu rotorul bobinat si statorul din magnet permanent. Daca nu este asa puteti folosi un astfel de model. Daca sursa are si celelalte tensini (3,3v, 5v) puteti alimenta ventilatorul din bara de 5v evident cu scaderea turatiei.

Link spre comentariu

Am pus un condesator de 1000uF in paralel, pe firul spre ventilator, si nu se mai aude asa tare. Am deja o rezistenta inseriata pentru scaderea turatiei. Am pus filtru din casetofon auto, din surse pc, inseriat o dioda pe plus, tot se aude.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări