Stefan Postat Aprilie 14, 2008 Partajează Postat Aprilie 14, 2008 singura idee care imi trece prin minte este alimentarea separata a protectiilor . :smt005 Link spre comentariu
Jimmy Postat Aprilie 14, 2008 Partajează Postat Aprilie 14, 2008 am reusit sa repar sursa :supz: integratu se pare ca era de vina, oricum am avut noroc ca nu l-am prajit la propriu pe ala de schimb cand l-am dezlipit din alta sursa :weedman: mersi fain :partyman: Link spre comentariu
Stefan Postat Aprilie 15, 2008 Partajează Postat Aprilie 15, 2008 am reusit sa repar sursa :supz: integratu se pare ca era de vina, oricum am avut noroc ca nu l-am prajit la propriu pe ala de schimb cand l-am dezlipit din alta sursa :weedman: mersi fain :partyman:pai daca foloseti pompa de de "tras" cositorul nu ai de ce sa prajesti integratul. sau ai dezlipit cum faceam eu pana sa descopar pompa de cositor : bagam usor surubelnita sub integrat si dai caldura puternis si scuturam ca nebunu de placa zici ca eram apucat de streche :smt005 Link spre comentariu
Jimmy Postat Aprilie 15, 2008 Partajează Postat Aprilie 15, 2008 eeeh... io am o tehnica speciala :weedman: totul consta intr-un letcon de 250W cu o lama lunga de vreo 5cm care se incinge de fierbe cositoru pe ea :P (bineinteles, si surubelnita sub integrat :smt005 ) Link spre comentariu
Kinetix Postat Aprilie 16, 2008 Partajează Postat Aprilie 16, 2008 Salutare. Va spuneam mai demult ca am o sursa care tiuie dupa inchiderea calculatorului. Tensiunile pe iesire erau bune. Desi am schimbat doi condensatori electrolitici pe partea de secundar (erau umflati), tiuitul a persistat. Am REZOLVAT: era vorba de lipituri imbatranite pe cablajul sursei. Am urmarit analitic si am refacut toate lipiturile care aratau urat. Acum nu mai tiuie. Va multumesc tuturor pentru interes si pentru sfaturi! Link spre comentariu
Ciprian Alexandrescu Postat Aprilie 24, 2008 Partajează Postat Aprilie 24, 2008 Din pacate am reusit sa ard din nou integratul supervizor chiar acuma cand eram aproape gata :smt021 cu sursa mea modificata pentru calculator .Din pacate nu il gasesc nicaieri pe acesta(sg7525) si nici echivalentii lui.Va rog sa ma ajutati cu ceva idei..de aproape jumatate de an lucrez la aceasta sursa :smt022 , nu as lega-o fara protectii. :smt006 Link spre comentariu
Dr.L Postat Aprilie 25, 2008 Partajează Postat Aprilie 25, 2008 nu poti modifica sursa astfel incat sa mearga cu sg6105 de ex? ca asta are toate protectiile incluse Link spre comentariu
Stefan Postat Aprilie 25, 2008 Partajează Postat Aprilie 25, 2008 pai si SG6105 se gaseste? eu am cautat acest integrat pana am renuntat si sursa a ajuns la gunoi . Link spre comentariu
Ciprian Alexandrescu Postat Aprilie 25, 2008 Partajează Postat Aprilie 25, 2008 "nu poti modifica sursa astfel incat sa mearga cu sg6105 de ex? ca asta are toate protectiile incluse"Vrei sa zici..reface sursa..cum destinatia ei este calculatorul meu si deja sunt cam multe improvizatii nu prea stiu ce sa mai fac.Imi pare rau de munca dar nu stiu cat de fiabila ar fi pe termen lung.... Link spre comentariu
Dr.L Postat Aprilie 25, 2008 Partajează Postat Aprilie 25, 2008 se gaseste in sursele chinezesti,cel putin Link spre comentariu
Ciprian Alexandrescu Postat Aprilie 26, 2008 Partajează Postat Aprilie 26, 2008 Din pacate eu nu am surse chinezesti.Daca cineva are unul sau mai multe le cumpar.Multumesc mult. :smt001 Link spre comentariu
JQ Postat Mai 15, 2008 Partajează Postat Mai 15, 2008 salutare, am de schimbat niste diode FR207 la mai multe surse de PC , si nu am gasit online la nici un magazin de electronice. Desi nu am experienta cu astfel de diode, am rugamintea daca poate cineva sa-mi spuna daca se gasesc totusi la magazine, sau daca puteti sa-mi spuneti niste echivalente? multumesc Link spre comentariu
Mihai85 Postat Mai 15, 2008 Partajează Postat Mai 15, 2008 este o dioda de comutatie 2A max 1000v Link spre comentariu
danb1974 Postat Mai 16, 2008 Partajează Postat Mai 16, 2008 Vezi ca e fast recoveryCel mai simplu e sa recuperezi din surse defecte Link spre comentariu
JQ Postat Mai 16, 2008 Partajează Postat Mai 16, 2008 am pus BY399, care sunt tot fast recovery , doar ca sunt de 3 A , la 800V max. credeti ca e vreo problema? de mers vad ca merge , insa nu stiu la functionare de lunga durata cum o sa se comporte. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum