Dr.L Postat Decembrie 19, 2012 Partajează Postat Decembrie 19, 2012 Pune si tu niste pozeEu chiar am o sursa de genul (FSP 400w) desfacuta si te pot ajuta. Dar n-o sa te trag de limba! Link spre comentariu
iod2 Postat Decembrie 19, 2012 Partajează Postat Decembrie 19, 2012 cam asa arata.... Link spre comentariu
Dr.L Postat Decembrie 19, 2012 Partajează Postat Decembrie 19, 2012 Aha.Din pacate e diferita, sursa ta are PFC activ. Iar ala e radiatorul cu piesele PFC-ului. Era ori o dioda,ori un tranzistor (mos-fet).Cauta pe net reviewuri cu alte surse uc pfc activ de puteri asemanatoare, ca unele zic sau au poze cu componentele folosite Link spre comentariu
vintage Postat Decembrie 19, 2012 Partajează Postat Decembrie 19, 2012 Poti sa pui un mosfet care sa aiba minim 10 amperi-este indicat sa fie de valoare mai mare, la 500 sau 600 volti. Atentie la condensatorul mare, de obicei el este cauza.Verifica si toate piesele de forta din primar. Link spre comentariu
kinderu56 Postat Decembrie 20, 2012 Partajează Postat Decembrie 20, 2012 poti sa folosesti mosfetu asta este dintro sursa de 500W http://pdf1.alldatasheet.com/datasheet- ... NK90Z.html Link spre comentariu
Vizitator MISU ATU Postat Decembrie 23, 2012 Partajează Postat Decembrie 23, 2012 In marea de surse diversificate produse de China am gasit o sursa de 200w LITE-ON TECHNOLOGY CORP. MODEL PS-5022-1F complet diferita de sursele normale areUC3843D si TSM111CN in compunere rog pe cei cunoscatori sa puna o schema pt. ca eu nu am gasit .Sursa este functionala si mi se pare o noua sursa de studiat... Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 24, 2012 Partajează Postat Decembrie 24, 2012 Configuratia nu poate fi decat dupa o formula general acceptata,cu soc multiplu. Link spre comentariu
Vizitator MISU ATU Postat Decembrie 28, 2012 Partajează Postat Decembrie 28, 2012 Va multumesc dl.miticamy amabil ca intotdeauna am gasit si eu schema aceasta interesant mod de comanda si protectie...toatate cele bune LA MULTI ANI ! Link spre comentariu
vergil Postat Decembrie 29, 2012 Partajează Postat Decembrie 29, 2012 Am o sursa care scoate de la 12v la 24v in trepte , 4A.Sa defectat si nu reusesc sa o rezolv .Sursa este cu UC3843 .Ce am constatat . Cand o alimentez , cu tensiune de la retea , pe pinul 6 , al UC3843 , nu apare nici un impuls . Pe pinul 7 al uc este 8v .Am alimentat pinul 7 de la o sursa de laborator , si am constat ca UC-ul scoate impulsuri de la 12v in sus .Ar fi corect sa micsorez rez de 240k , in scopul cresterii tensiunii pe pinul 7 ?Intrebarea e ptr mine , pina acum cum a functionat . Ori nu inteleg eu cum functioneaza .Atasez schema scoasa de mine , numai partea primara , partea secundara nu cred ca e cazul . Daca am gresit ceva la copiere rog scuze .Astept ceva sugestii , pareri , sfaturi .Multumesc . Link spre comentariu
Dr.L Postat Decembrie 29, 2012 Partajează Postat Decembrie 29, 2012 Si sa intelegem ca aia e o sursa pc? Link spre comentariu
vergil Postat Decembrie 29, 2012 Partajează Postat Decembrie 29, 2012 Sigur ca nu . Daca aici se discuta numai de surse de PC , i-mi cer scuze .Corect .Cer scuze si iertare , din nou . Stergeti subiectul , va rog . Link spre comentariu
Dr.L Postat Decembrie 29, 2012 Partajează Postat Decembrie 29, 2012 Pai da,se discuta numai despre surse pc, ca titlul e depanare surse ATX. Link spre comentariu
Vlad Mihai Postat Ianuarie 3, 2013 Partajează Postat Ianuarie 3, 2013 Se dă o sursă atx la care sursa auxiliară avea explodați tranzistorii. sursa auxiliară e cu bipolar avea c5027 și am pus mje13004(e cam echivalent) conform unei scheme de pe net, am schimbat toți condensatorii de acolo ...sunt doar ceramici, rezistorii sunt buni, diodele măsurate sunt bune. am 5v pe stanby dar am un clicket și nu știu cum să scap de el. Are cineva vreo idee? Link spre comentariu
danb1974 Postat Ianuarie 3, 2013 Partajează Postat Ianuarie 3, 2013 Doar ceramici? Cum arata schema? Link spre comentariu
Vlad Mihai Postat Ianuarie 3, 2013 Partajează Postat Ianuarie 3, 2013 http://danyk.wz.cz/s_atx02c.png seamănă cu cea de aici, dar nu am stat să văd dacă e aceeși, oricum principiul e același la astea auxiliare, fie că sunt pe mosfet sau bipolari, nu e prezent acel condensator de 10uF. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum