Nostalgic Postat Decembrie 11, 2014 Partajează Postat Decembrie 11, 2014 Am la reparat un tv Cartel T2S26 (C00) si va rog sa-mi spuneti cum se intra in menu service la acest sasiu. Va multumesc! Link spre comentariu
tehtronics Postat Decembrie 11, 2014 Partajează Postat Decembrie 11, 2014 tasta ascunsa telec. N18 Link spre comentariu
Nostalgic Postat Decembrie 11, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2014 Multumesc! dl. tehtronics Link spre comentariu
Nostalgic Postat Decembrie 11, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2014 Multumesc! dl. tehtronics Nu a vrut telecomanda sa mearga,n-am putut intra in menu, doream sa reglez dimensiunea pe cadre.dar poate ca a fost mai bine, ca tv-ul a avut alta defectiune de suferea dimensiunea si liniaritatea cadre. Link spre comentariu
dan-a2 Postat Decembrie 11, 2014 Partajează Postat Decembrie 11, 2014 Daca nu e telecomanda originala, e posibil sa nu aiba tasta ascunsa !! Link spre comentariu
Nostalgic Postat Decembrie 11, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2014 Pai , nu era orginala, era facuta de "pretenii" nostri orezari. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Decembrie 11, 2014 Partajează Postat Decembrie 11, 2014 uite aici cum se poate folosi telecomanda N18 pentru a intra in service Asa se modifica telecomanda "originala" de Ivory (sasiu TV2K) pentru a o transforma in telecomanda de service: -Se desface cu grija capacul telecomenzii si se scoate "cauciucul" tastelor; -Se tine telecomanda cu Led-ul in sus si partea "placata"(cu taste) in sus; -Se lipeste un fir pe pinul 5 al integratului numarand de jos in sus pe partea stanga a integratului (este al 3-lea traseu; pinii 1 si 4 nu sunt cablati); -Se lipeste alt fir pe pinul 4 al integratului numarand de jos in sus pe partea dreapta a integratului; -Prin scurtcircuitarea o fractiune de secunda a celor 2 fire tv-ul intra in service mode; dupa gust se poate monta un push-buton pe carcasa. Solutie gandita, realizata si testata de mine prin comparatie cu telecomanda originala cu buton de service ascuns. Link spre comentariu
palcu ion Postat Decembrie 11, 2014 Partajează Postat Decembrie 11, 2014 si daca prietenii nostri orezari au pus o placinta si nu un integrat capsula dip? sunt multe pe piata! Link spre comentariu
iuliantv Postat Decembrie 11, 2014 Partajează Postat Decembrie 11, 2014 (editat) se mai poate accesa cu telecomanda universala urc22b de exemplu,nu garantez ca merge orice telecomanda de acest gen,tin minte ca mergea cu cod 097(sau0097) nu mai stiu exact daca acesta este codul exact dar daca aveti asemenea telecomanda merita sa incercati,nu mai tin minte exact tasta dar le puteti lua la rand,success Editat Decembrie 11, 2014 de iuliantv Link spre comentariu
valioval Postat Martie 26, 2018 Partajează Postat Martie 26, 2018 Salut unde gasesc si eu optiunile la acest sasiu TV westwood ctc1444t sasiu t2s26 00 am schimbat memoria si nu am norma de sunet corespunzatoare ...sunt la optiuni dar nu stiu cat trebuie sa fie multumesc. Link spre comentariu
Nostalgic Postat Martie 26, 2018 Autor Partajează Postat Martie 26, 2018 probeaza-le Westwood_CTC1444T alta vaianta.e2p Westwood_CTC1444T.e2p Link spre comentariu
Florinel TV Postat Martie 26, 2018 Partajează Postat Martie 26, 2018 Alta varianta Westwood CTC-1444T T2S26 ST92195C3B1MOB.e2p.rar Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum