Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

menu service tv Cartel T2S26 (C00)

Nostalgic

Postări Recomandate

• Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Nostalgic

5

• Florinel TV

2

• dan-a2

1

• tehtronics

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Multumesc! dl. tehtronics

Nu a vrut telecomanda sa mearga,n-am putut intra in menu, doream sa reglez dimensiunea pe cadre.dar poate ca a fost mai bine, ca tv-ul a avut alta defectiune de suferea dimensiunea si liniaritatea cadre.

Link spre comentariu
uite aici cum se poate folosi telecomanda N18 pentru a intra in service
Asa se modifica telecomanda "originala" de Ivory (sasiu TV2K) pentru a o transforma in telecomanda de service:
-Se desface cu grija capacul telecomenzii si se scoate "cauciucul" tastelor;
-Se tine telecomanda cu Led-ul in sus si partea "placata"(cu taste) in sus;
-Se lipeste un fir pe pinul 5 al integratului numarand de jos in sus pe partea stanga a integratului (este al 3-lea traseu; pinii 1 si 4 nu sunt cablati);
-Se lipeste alt fir pe pinul 4 al integratului numarand de jos in sus pe partea dreapta a integratului;
-Prin scurtcircuitarea o fractiune de secunda a celor 2 fire tv-ul intra in service mode; dupa gust se poate monta un push-buton pe carcasa.
Solutie gandita, realizata si testata de mine prin comparatie cu telecomanda originala cu buton de service ascuns.
Link spre comentariu

se mai poate accesa cu telecomanda universala urc22b   de exemplu,nu garantez ca merge orice telecomanda de acest gen,tin minte ca mergea cu cod 097(sau0097) nu mai stiu exact daca acesta este codul exact dar daca aveti asemenea telecomanda merita sa incercati,nu mai tin minte exact tasta dar le puteti lua la rand,success

post-185789-0-83807300-1418335648_thumb.jpg

Editat de iuliantv
Link spre comentariu
  • 3 ani mai târziu...

Salut unde gasesc si eu optiunile la acest sasiu TV westwood ctc1444t sasiu t2s26 00 am schimbat memoria si nu am norma de sunet corespunzatoare  ...sunt la optiuni dar nu stiu cat trebuie sa fie multumesc.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări