Vizitator Postat Decembrie 13, 2014 Partajează Postat Decembrie 13, 2014 Prin studenție, aveam un Altec Lansing VS4121. Într-o dimineață a venit una de lângă, isterică, ca pică peretele pe ea. Eu stupefiat, stai femeie, ca nici la juma' de volum n-am dat. Efecte și efecte ale spațiului. Evident ca la mine nu părea sa fie ceva extraordinar... Link spre comentariu
dj_bryz Postat Decembrie 13, 2014 Partajează Postat Decembrie 13, 2014 Astea sunt prea de tot ...mie mi-a spus baba de langa sa ascult la casti cand vreau sa ascult muzica. Am ramas prost de tupeul aplicat. Link spre comentariu
tinel Postat Decembrie 13, 2014 Partajează Postat Decembrie 13, 2014 ,, Efecte și efecte ale spațiului. Evident ca la mine nu părea sa fie ceva extraordinar...'' Cred ca efectele astea apar mai ales la boxele amplasate direct pe pardoseala.Asezate pe pardoseala se cupleaza acustic cu toata placa de beton a palierului si basul pare mai puternic in camera alaturata boxelor.Se mai adauga si betonul turnat neomogen (citeste: in bataie de joc) si atunci apar tot felul de reverberatii si vibratii aparent inexplicabile. Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 13, 2014 Partajează Postat Decembrie 13, 2014 Da, erau pe pardoseala, fix in colt, langa dormitorul ei... Link spre comentariu
Blacksmith Postat Decembrie 20, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2014 Le-am luat si nu prea imi place cum se aud... Prea mult bass, prea putine medii... se aude infundat, ca din mormant. Dar cu o mica corectie din egalizor se rezolva... Asta e... sint mici... la dimensiunile astea nu prea are cum sa se auda perfect. As putea sa le returnez dar nu am ce sa iau altceva mai bun... Link spre comentariu
player4 Postat Decembrie 20, 2014 Partajează Postat Decembrie 20, 2014 imi pare rau, insa rezultatul a fost anticipat in mesajul privat pe care ti l-am trimis. Inca am acele Heco Victa Prime 302 la vanzare.. Iti garantez ca sunt cu mult peste magnaturile din seria 10X si 20X .. Link spre comentariu
Blacksmith Postat Decembrie 20, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2014 Eu te cred ca se aud mai bine... dar sint prea mari pentru ce vreau eu si prea scumpe :( Am si eu boxe mari acasa facute de mine cu PA800 care se aud perfect... dar vroiam unele mai mici, portabile. Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 20, 2014 Partajează Postat Decembrie 20, 2014 Păi, nici diful de ''joase'' nu are o membrană potrivită ptr redarea mediilor, nici cel de inalte nu coboară atît de mult, graficul arată frumos, dar probabil că realitatea e mai cruntă. Link spre comentariu
Blacksmith Postat Decembrie 20, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2014 Ce grafic ?? Ai gasit cumva specificatiile difuzoarelor ? Defapt nici nu se precizeaza ce difuzoare sint... :| Ma refer la boxele astea de le-am luat. Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 20, 2014 Partajează Postat Decembrie 20, 2014 Eu cred ca se pot remedia din filtre. Cauta un coleg cu aparatura necesara, sa puneti putin lucrurile pe hartie... Link spre comentariu
Blacksmith Postat Decembrie 20, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2014 Da, dar n-am cum sa le desfac, ca nu au nici un surub... decat la difuzoare, dar e mica gaura aia si nu cred ca poti sa faci nimic pe acolo... Sa se auda bass-ul ala asa ingundat si pentru ca sint inchise ? nu inteleg de ce nu le-a facut tot bass-reflex ca pe celelalte... Link spre comentariu
dj_bryz Postat Decembrie 21, 2014 Partajează Postat Decembrie 21, 2014 Eu cred ca se pot remedia din filtre. Cauta un coleg cu aparatura necesara, sa puneti putin lucrurile pe hartie... App de asta ...sti un coleg care poate sa ma ajute cu masurarea parametrilor joaselor din boxele mele sanyo? Link spre comentariu
CBI Postat Decembrie 21, 2014 Partajează Postat Decembrie 21, 2014 boxele astea fac parte din gama cea mai de jos a producatorului,cele mai mici dintr-o gama 5.1 pt home cinema.Pt niste sateliti cu 4" in cutie inchisa la pretul asta eu zic ca este suficient.Chestia cu "Monitor" este doar o denumire pompoasa de marketing,nu are nici o legatura cu ceea ce reprezinta acel termen e curios totusi ca boxele suna infundat,eu cred ca undeva se intampla ceva.Am ascultat pe cele mari cu 17cm si nu suna infundat,au midbasul mai umflat asa ,probabil au difuzoare slabe cu Qts mare,dar nu suna infundat.Depinde si cu ce compari.Ma cam indoiesc ca 4" in cutie inchisa au prea mult bas,practic este cam greu sa obtii asa ceva. Nu umbla in ele ca nu o sa obtii mari imbunatatiri ,nu sunt destinate auditiei stereo de sine statatoare,pe viitor asculta inainte sa cumperi.Decat sa te chinui cu ele mai bine returneaza-le daca mai poti si cauta ceva sh (cu pret de lista mai mare) Link spre comentariu
Blacksmith Postat Decembrie 21, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2014 Mai exista o varianta... poate ele se aud bine dar nu ma pricep eu sa le evaluez. Eu pana acum am ascultat pe PA800+PCT300 (30 litri) si cu astea le-am comparat si... se aud diferit. Defapt e si normal sa se auda diferit daca sint de 10 ori mai mici. Nustiu ce a fost in capul meu sa ma astept sa se auda ca alea mari. Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 21, 2014 Partajează Postat Decembrie 21, 2014 Găsisem nişte grafice la 102 acum cîteva zile, cînd am căutat de curiozitate, dar nu le-am salvat şi nici nu mai ştiu prin ce sait obscur erau, oricum se pupau frumos acolo difurile, dar poate că în realitate e altceva. Din ce mai văd pe net, ele sînt parte a unui sistem cu sabufăr, boxă de centru... poate de aia se aud ciudat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum