Blacksmith Postat Decembrie 10, 2014 Partajează Postat Decembrie 10, 2014 http://www.magnat.de/en/home-audio/audiophile-speaker/monitor-supreme-ii/monitor-supreme-102 As vrea sa imi iau boxele astea si nustiu daca sint bune sau nu. Nu sint audiofil si nu am asteptari audiofilice, dar nici manelist bashit sa ascult la orice jaf. Vreau sa se auda cat de cat ok. Stiu sint mici ca dimensiune deci nu poti sa le ceri prea mult dar tocmai asta e cel mai important aspect care ma intereseaza: sa fie cat mai mici. Nu ma intereseaza puterea, eu ascult la 1W. Pretul este 4 mil. (foarte scump, pt mine). Daca astea nu sint ok si stiti ceva mai bun puteti sa-mi recomandati. Deci cel mai mult conteaza sa fie cat mai mici, sa aiba banda cat mai mare (atat cat se poate) si sa nu coste mai mult de 4 mil. Nu vreau sa aiba super extrem bass sau super inalte sau mai putine medii... vreau pur si simplu sa redea muzica asa cum este. Spate : http://p2.vatera.hu/photos/au/e3/2c77_2_big.jpg Link spre comentariu
Spitfire Postat Decembrie 10, 2014 Partajează Postat Decembrie 10, 2014 (editat) Ca posesor de Magnat Monitor 880(standfloor), pot sa spun ca se aud foarte bine, cu certitudine e genul de obiect despre care poti spune ca la banii aceia nu ai ce lua mai bine, deasemeni Magnat Monitor 220 asa cum se chemau in 2007, le-am auzit de foarte bine, dar nu vroiam bookshelf-uri(boxe de raft).Presupun ca au difuzoare de aceeasi calitate, deci merita cu siguranta cumparate. Nu ma intereseaza puterea, eu ascult la 1W. Respectele mele, si eu cam la fel, pe un SE cu EL84, in ciuda tuturor parerilor, sunt 100% multumit de combinatie. Editat Decembrie 10, 2014 de Spitfire Link spre comentariu
Blacksmith Postat Decembrie 10, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2014 (editat) Cele mari ca 880 n-am nici o indoiala ca se aud bine, dar nu am ascultat niciodata niste boxe asa de mici ca 102 si care au pretentia ca se aud bine. Adica nustiu cat de bine o reproduce joasele cu diful ala asa de mic. Si mai e chestia ca nu au tubul ala de bass-reflex. Nu prea ma pricep eu bine ce face ala dar parca stiu ca e bine sa-l aiba... Am vazut ca 200 il au dar alea sint prea mari pt mine. Editat Decembrie 10, 2014 de Dudikoff Link spre comentariu
bmwh548 Postat Decembrie 10, 2014 Partajează Postat Decembrie 10, 2014 (editat) Nu am avut ocazia sa ascult comparativ Monitoarele vechi langa cele Supreme II, dar multi spun ca seria Supreme II e mai slaba calitativ. Eu cred ca m-as orienta catre niste bookshelfs din prima generatie care sa nu fi fost abuzate de fostul proprietar (avantajul ar fi sa ca puteti aranja o auditie acasa la dumneavoastra cu vanzatorul si va lamuriti imediat daca sunt ce cautati). Editat Decembrie 10, 2014 de bmwh548 Link spre comentariu
Blacksmith Postat Decembrie 11, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2014 Apropo... Astea "Supreme 102" sint monitoare ? Ce inseamna ca o boxa e "monitor" ? Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 11, 2014 Partajează Postat Decembrie 11, 2014 Liniaritate maxima, in contextul lucrului pe muzica la nivel profesional... Link spre comentariu
dj_bryz Postat Decembrie 12, 2014 Partajează Postat Decembrie 12, 2014 (editat) Am ascultat la un prieten bun modelul 800 acum ceva vreme ..si nu suna rau...insa pe partea pe bas nu stau foarte bine. Despre 102 nu stiu nimic...dar nici nu ma bag avand in vedere ca vreti sa le folositi la 1W. Modelul 800 fiind mai avansat avea ca filtru : ordin 2 pe bas ,ordin 2 pe medii si ordin 1 pe inalte.......si mie unul nu prea imi convine....plus ca filtrul era asezat direct la bornele incintei si era foarte mic(probabil asa a fost gandit cu bobine mici pana in 2mh fara miez...cu sarma subtire). Editat Decembrie 12, 2014 de dj_bryz Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 13, 2014 Partajează Postat Decembrie 13, 2014 Mi se pare microscopic midbass-ul. Eu as merge pe Behringer Truth. De mult îmi fac cu ochiul...N-am înțeles dacă 400 bucata... Link spre comentariu
dj_bryz Postat Decembrie 13, 2014 Partajează Postat Decembrie 13, 2014 (editat) Incintele Behringer Truth sunt echipate/amplificate cu lm3886 din cate vad...deci ar suna destul de frumos. Editat Decembrie 13, 2014 de dj_bryz Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 13, 2014 Partajează Postat Decembrie 13, 2014 Nu-i încap activele în buget. Și nici pasivele, cred.Am audiat activele mari, pe cd-ul ala de la B&W, și mi-au plăcut mult de tot. Și-mi plac ele mie, astea studio, ca principiu. Trebuie audiate într-un mediu tratat acustic, ca sa înțelegi. Și, în general, alegerile asa se fac. Nu audieri pe raft în supermarket, și te bucuri de ele în sufragerie. Ai nevoie de un mediu neutru. Link spre comentariu
dj_bryz Postat Decembrie 13, 2014 Partajează Postat Decembrie 13, 2014 Eu am ascultat acum ceva timp KRK Rokit 5 si sunau frumos dar...sunt pentru cei ce nu asculta la putere mare...si eu nu ma incadrez aici. Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 13, 2014 Partajează Postat Decembrie 13, 2014 Asta cu puterea e relativă. Am ascultat incinte cu capabilitate relativ redusă, dar cu sensibilitate foarte mare. Impactul era pe măsură.Puterea electrică nu trebuie luată ca pe o măsură absolută a rezultatului final. Tannoy sare pe tine grămadă, cu puteri corespunzătoare de câțiva w. Un exemplu oarecare.Aveam copil un dif. vintage de 12", de 12.5wSculam blocul în picioare, cu un iprs kit de 10w, pe el... Link spre comentariu
dj_bryz Postat Decembrie 13, 2014 Partajează Postat Decembrie 13, 2014 Eu pun punctul pe bas la putere.Si un piezzo poate sa trezeasca blocul. Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 13, 2014 Partajează Postat Decembrie 13, 2014 La bass e mai greu, trebuie competență mecanica a ansamblului. La o masă a lui foarte redusă, fs scăzut, vorbim de prețuri mari, din cauză de materiale. Undeva se rupe filmul... Link spre comentariu
dj_bryz Postat Decembrie 13, 2014 Partajează Postat Decembrie 13, 2014 Ai dretate.....dar uite eu am impresia ca basul de la boxele mele de ex nu este de ajuns...probabil ca m-am obisnuit eu cu ele. Tovarasul de deasupra mea spune ca e prea de tot ..si ca ii tremura lucrurile in camera.Bine..sunt si 2 de 10". Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum