Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

proiect subwoofer

Vizitator El3ctro_Tea

Postări Recomandate

Snake: daca n-are tub n-are bas dinala "misto si lung ca din masina"* :toimonster: Nu lua filtru de la kon. Recomadnabil e sa faci un amplif separat pt sub si pui filtru la intrarea amplificatorului.---------------* - din intelepciunea populara

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• radue

3

• Sharky

2

• crexy

2

• ice_shadow

1

Top autori în acest subiect

nu stiu ce intelegi tu prin bine. O sa sune mai corect in incinta inchisa dar asta nu inseamna ca iti va si placea.Nu e neaparat sa pui filtru activ.Poti pune si unul pasiv, care va fi si mai ieftin pt ca e format doar din 2 celule RC, scapi de bobine si de condenstoare de puteri mari.

Link spre comentariu

a spus mare si tare omul ca este recomandata incinta inchisa .. adica FARA gauri prin ea :goodman: da .. un filtru activ .. pus inaintea unui amplificator .. prin urmare,nu o sa ai NUMAI ce raza de frecventa vrei tu .. filtrul activ este muuult mai eficient ca cel pasiv

Link spre comentariu
Vizitator El3ctro_Tea

M-am gandit sa fac incinta asa:41x32x61 volumul intern este injur de 60 litrii deci ar fi valabil dar pot sa pun difu in partea de sus ,sau ar trebui sa il pun pe centru? sau nu conteaza?

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări