Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

proiect subwoofer

Vizitator El3ctro_Tea

Postări Recomandate

Vizitator El3ctro_Tea

Salut. am un dif Xtreme 124sx ,as avea nevoie de un proiect pt subwoofer si daca imi poate recomanda cineva un filtru compatibil difuzoruluiam si parametrii :yawinkle:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• radue

3

• Sharky

2

• crexy

2

• ice_shadow

1

Top autori în acest subiect

Vizitator El3ctro_Tea

model 12sx Fs 31.79Hz Vas 2.56 cu ft 72.51 L Qms 5.04 Qes 0.78 Qts 0.67 Re 3.6 Ohms Z 4 Ohms Le 0.80 mH Efficiency 90.16 dB Xmax 0.34" 8.50 mm Pe 200 Watts Peak 400 Watts Mms 131 gms Cms 191 mm/N Bl 11.06 Tesla-M Sd 518.75 sq cm 80.41 sq in Frequency range 30 Hz-2.5 kHz Energy Bandwidth product EBP 41 speaker displacement 0.07 cu ft mounting hole diameter 11" mounting depth 5.50" basket diameter 12.50" Sper ca se intelege [/u]

Link spre comentariu

nu conteaza forma , dar din cauza formei apar unde stationare , care trebuiesc ''sparte'' cu niste material fonoabsorbant ....adica lana , vatelina etc ...e buna forma si de cub , dar tre sa pui material fonoabsorbant pe 3 pereti ai icintei ....astfel incat sa nu mai ai pereti paraleli neacoperiti cu material ...

Link spre comentariu

volumul icintei ( v)= h *l * L uite niste dimensiuni posibile : 50x40x40 si da vol 80 extern ......intern vreo 60 -65 aprox ....inmulteste niste numere care trebuiesc sa dea cam 80 l .....si gata

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări