Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

PHILIPS 32PFL3605-defect

SEBYKO_76

Postări Recomandate

Nu reusesc sa dau de siguranta aceea......Totusi am identificat una din sursele T-CON-ului 1,8V, pare in regula...Este convertita din cea de 3V3 care exista si aceea...Cred ca este in regula alimentarea T-CON...

Link spre comentariu

Posibil sa gresesc...La ce va referiti mai exact..Va multumesc pentru rabdare..Placa T-con este cea care controleaza pixelii la un LCD,,,din cate stiu eu....

Editat de SEBYKO_76
Link spre comentariu

Buna dimineata..Am desfacut displayul ...Din MB cele 2 pablici merg la 2 placute subtiri care nu are nici un o compenenta semnificativa, de care este conectat displayul...Imi cer scuze...daca stie cineva unde este pozitionata acel montaj sa ma ajute...

Editat de SEBYKO_76
Link spre comentariu

Am gasit pe net ca acest display ar avea modulul c-ton , ca acesta....

http://produto.mercadolivre.com.br/MLB-609587241-placa-t-con-da-tv-lcd-lg-32lf20fr-lc320wun-6870c-0266a-_JM

Da la tv-ul care il am eu nu exista acest modul...Stie cineva,    exista, acest modul  in acest tip de tv...Deci displayul este :  LC320WUY...Va multumesc

Editat de SEBYKO_76
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări