Vizitator catand Postat Decembrie 10, 2014 Partajează Postat Decembrie 10, 2014 M-ar interesa si pe mine daca m-ar putea ajuta cineva cu un bios backup pt.un laptop Compaq presario Cq57-489wm,cip 25q16bv.Cel de pe site-ul oficial nu are marimea corecta. Link spre comentariu
elmar Postat Decembrie 10, 2014 Partajează Postat Decembrie 10, 2014 nu am un backup ...dar puteti descarca biosul de aici...http://www.helpjet.net/files-HP-Compaq-Presario-CQ57-489WM.html#ABIOS Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Decembrie 10, 2014 Partajează Postat Decembrie 10, 2014 Extragi fisierele din arhiva sp55624.exe Vad ca sunt pentru doua versiuni hardware.Identifici ce placa e de fapt 03579 sau sau 03577 Ar trebui sa fie marcat pe undeva cred ceva BID03579 de ex. Cauti Phoenix Tool pe mydigitallife forum. Deschizi cu Phoenix tool respectivul fisier,cel ce e pentru placa ta si are extensia bin,in Phoenix tool va apare un mesaj,decrypted,astepti pana arata ce SLIC are apoi poti inchide programul. Vei gasi un fisier nou creat de ex 03579.bin.DEC acestae fisierul ce trebuie rescris in memoria aia. Posibil ca dupa aceasta operatie sa ramai fara ceva serii din el pe care le poti rescrie cu ceva utilitare de la HP, Link spre comentariu
Vizitator catand Postat Decembrie 12, 2014 Partajează Postat Decembrie 12, 2014 Extragi fisierele din arhiva sp55624.exe Vad ca sunt pentru doua versiuni hardware.Identifici ce placa e de fapt 03579 sau sau 03577 Ar trebui sa fie marcat pe undeva cred ceva BID03579 de ex. Cauti Phoenix Tool pe mydigitallife forum. Deschizi cu Phoenix tool respectivul fisier,cel ce e pentru placa ta si are extensia bin,in Phoenix tool va apare un mesaj,decrypted,astepti pana arata ce SLIC are apoi poti inchide programul. Vei gasi un fisier nou creat de ex 03579.bin.DEC acestae fisierul ce trebuie rescris in memoria aia. Posibil ca dupa aceasta operatie sa ramai fara ceva serii din el pe care le poti rescrie cu ceva utilitare de la HP, Am rezolvat,multumesc! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum