Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Bios calculatoare

Vizitator catand

Postări Recomandate

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gabiz_ro

1

• elmar

1

Top autori în acest subiect

Extragi fisierele din arhiva sp55624.exe

Vad ca sunt pentru doua versiuni hardware.Identifici ce placa e de fapt 03579 sau sau 03577

Ar trebui sa fie marcat pe undeva cred ceva BID03579 de ex.

Cauti Phoenix Tool pe mydigitallife forum.

Deschizi cu Phoenix tool respectivul fisier,cel ce e pentru placa ta si are extensia bin,in Phoenix tool va apare un mesaj,decrypted,astepti pana arata ce SLIC are apoi poti inchide programul.

Vei gasi un fisier nou creat de ex 03579.bin.DEC acestae fisierul ce trebuie rescris in memoria aia.

Posibil ca dupa aceasta operatie sa ramai fara ceva serii din el pe care le poti rescrie cu ceva utilitare de la HP,

Link spre comentariu
Vizitator catand

Extragi fisierele din arhiva sp55624.exe

Vad ca sunt pentru doua versiuni hardware.Identifici ce placa e de fapt 03579 sau sau 03577

Ar trebui sa fie marcat pe undeva cred ceva BID03579 de ex.

Cauti Phoenix Tool pe mydigitallife forum.

Deschizi cu Phoenix tool respectivul fisier,cel ce e pentru placa ta si are extensia bin,in Phoenix tool va apare un mesaj,decrypted,astepti pana arata ce SLIC are apoi poti inchide programul.

Vei gasi un fisier nou creat de ex 03579.bin.DEC acestae fisierul ce trebuie rescris in memoria aia.

Posibil ca dupa aceasta operatie sa ramai fara ceva serii din el pe care le poti rescrie cu ceva utilitare de la HP,

Am rezolvat,multumesc!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări