Vizitator Postat Ianuarie 4, 2007 Partajează Postat Ianuarie 4, 2007 Am un programator pe USB pt PIC-uri, PICkit 2. E facut chiar de Microchip. Pana acum a mers foarte bine. Mi-ar fi placut sa pot folosi acelasi programator, PICkit 2, si pentru AVR-urile de la Atmel, in special cele din seria ATmega. L-am torturat pe Gogu vreo 2 ore si mi-a turnat numai prostii... A experimentat/vazut/auzit cineva de vreun soft si/sau metoda prin care sa poata fi folosit programatorul PICkit 2 pentru programarea AVR-urilor ? L-am torturat pe Gogu vreo 2 ore si mi-a turnat numai prostii... :smt102 Link spre comentariu
Vizitator nex Postat Ianuarie 7, 2007 Partajează Postat Ianuarie 7, 2007 Am si eu un PICkit2, de care sint foarte multumit Ar fi fain cum zici, dar cred ca e destul de complicat de modificat firmware-ul din PICkit sa stie si AVR-uri. Complicat, dar nu imposibil, mai ales ca se gaseste informatie despre cum functioneaza PICkit-ul (ma refer aici la comenzile pe care le primeste). Si mai trebuie modificat si softul de pe PC... E de munca, dar se poate realiza Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum