Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

sasiu 11ak36 A15

Vizitator gaby82

Postări Recomandate

• Răspunsuri 35
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Florinel TV

6

• bobo

3

• quadrall

3

• BUGHIU

3

Top autori în acest subiect

Imagini postate

dacă mai este de actualitate topicul am și eu nevoie de puțin ajutor:

tv cu sașiu 11ak36-15 dat ,,ca nereparabil,, defect inițial nu pleacă din st-by , luat cu de-a măruntul găsit bv TDA8174AW ars, după înlocuire tv pleacă din st-by dar cu imaginea asa http://i61.tinypic.com/8vub0i.jpg . s-a înlocuit :c602,c604, c605, c607,c609, c610, c617, c641,c644,c645,c822,c823,c820,c827, d601,d602, q603,stv2246h, menționez ca partea de jos a imaginii este întoarsa cu 180grade. orice sfat este binevenit.

am avut si eu un defect la fel la un 11ak30 si a fost o rezistenta intrerupta dar numi mai amintesc care verifica rezistentele de linga bv sigur este una intrerupta succes

uite asa arata si la mine imaginea

verifica R638 

post-223979-0-00737000-1435995782_thumb.jpg

Editat de Harhas Florin
Link spre comentariu

Nu am specificat in post, am gasit lipsa o rez. smd intre pini 8 si 9 iar in schema are val. 10k ,am pus si val fixa ( 10k) dar si semireg.fara prea mare efect.o sa mai verific inca o data cimpinentele din jurul bv.

Link spre comentariu

schimba si condul care face functia de flly back inpreuna cu dioda aferenta chiar daca da buna la masuratori

Link spre comentariu

Dacă sunt piese smd in zona BV(care au legatură cu BV)...verificati cu atentie aceste piese si contactul lor cu cablajul...chiar si contactul pinilor finalului BV cu cablajul ...pot fi fisuri fine in jurul pinilor.

Editat de elmar
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări