MARLANU Postat Ianuarie 4, 2007 Partajează Postat Ianuarie 4, 2007 am facut rost de 12 coli de pal melaminat 1,2m/2,4m,as vrea sa stiu daca este bun pentru constructia de incinte. Link spre comentariu
crexy Postat Ianuarie 4, 2007 Partajează Postat Ianuarie 4, 2007 e bun ...din asa ceva mi-am facut eu boxa http://i18.tinypic.com/33zd9xk.jpg Link spre comentariu
Ciprian Alexandrescu Postat Ianuarie 4, 2007 Partajează Postat Ianuarie 4, 2007 Daca are grosime de minim 19 mm e bun. Link spre comentariu
MARLANU Postat Ianuarie 4, 2007 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2007 este de 18mm,alta intrebare ar fi:cu ce pot sa lipesc mocheta? cred ca cu pernandez nu va m-ai merge de lipit Link spre comentariu
Kenwood_DJ Postat Ianuarie 5, 2007 Partajează Postat Ianuarie 5, 2007 cum sa nu mearga cu prenadnez? MERGE 100% . dai un strat pe boxa, si un strat pe mocheta, astepti 10 minute si aplici mocheta, va tine foarte bine. SE LIPESTE ! Link spre comentariu
crexy Postat Ianuarie 5, 2007 Partajează Postat Ianuarie 5, 2007 subul din poza este mochetat si am lipit mocheta cu prelandez ...acuma nici draq nu o mai deslipeste Link spre comentariu
TBone Postat Ianuarie 12, 2007 Partajează Postat Ianuarie 12, 2007 Ar fi pacat daca tot ai pal melaminat sa il acoperi cu mocheta. Eu zic sa prinzi incinta cu Eurosuruburi si sa lipesti cant pe ele, zic ca ar arata mult mai bine. Link spre comentariu
MARLANU Postat Ianuarie 13, 2007 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2007 baietii de la Soundtech din Timisoara suneau ca palul melaminat nu este bun pentru constructia de incinte,deoarece au fetele lucioase,este adevarat?nu de alta dar vreau sa fac doua incinte cu Eminence 15 LFA,si sa ma trezesc ca suna ca din butoi Link spre comentariu
Dj_Cc Postat Ianuarie 13, 2007 Partajează Postat Ianuarie 13, 2007 Poti sa l folosesti fara probleme, si eu am facut cu pal dar totusi cel mai profi este plywood, si dupa acea MDF si duap MDF pal sau osb.De grosime cat mai gros cu atat mai bine Link spre comentariu
Kenwood_DJ Postat Ianuarie 13, 2007 Partajează Postat Ianuarie 13, 2007 si io stiu ca nu ii bun palul melaminat ! pt incinte ! eventual dai cu bitum pe interior sau cu straturi de prenandez si pui vatelina mai multa ! io oricum , stiam ca nu ii valabil pt incinte acustice ! Link spre comentariu
neinvins Postat Ianuarie 13, 2007 Partajează Postat Ianuarie 13, 2007 ...... nu are nici o legatura .... nu e nevoie un plus de vatelina ... atenuezi numa aiurea mediile asa ... Link spre comentariu
stefanev Postat Ianuarie 13, 2007 Partajează Postat Ianuarie 13, 2007 poti folosi linistit pal-ul ala ca e foarte bun !! Link spre comentariu
MARLANU Postat Ianuarie 13, 2007 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2007 oricum vine bagat material fono absorbant Link spre comentariu
stefanev Postat Ianuarie 13, 2007 Partajează Postat Ianuarie 13, 2007 asta se stie, dar nu trebuie exagerat cu fonoabsorbantul ... Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 15, 2007 Partajează Postat Ianuarie 15, 2007 Probabil e vorba aici de reflexiile mai accentuate la bas pe care materialul fiind mai lucios le intretine, mai ales daca boxa e pusa in coltul camerei. De aceea e de preferat sa fie acoperita boxa cu mocheta sau daca nu, sa fie furniruita natural si sa aiba muchiile rotunjite. Daca PAL-ul e simplu e usor de lipit mocheta pe el.Daca ai asa de mult material poti sa pui 2 foi lipite una peste alta si iese o placa de 36 mm din care faci boxe oricit de mari fara sa ai nevoie de intarituri la interior si pe care o poti rotunji pe muchii la exterior sa arate frumos. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum