cosmin_h Postat Ianuarie 4, 2007 Partajează Postat Ianuarie 4, 2007 Am achizitionat un difuzor SAL si as dori sa ii fac o incinta da nu prea am habar asa ca as fi foarte recunoscator daca m-ati ajuta.o sa pun si poze cu difuzorul.Daca mai aveti nevoie de ceva detalii spunetimi.Merci. :supz: Link spre comentariu
adi_0106 Postat Ianuarie 4, 2007 Partajează Postat Ianuarie 4, 2007 da-ne modelul difuzorului Link spre comentariu
cosmin_h Postat Ianuarie 4, 2007 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2007 Mai este nevoie si de alte detalii??????? Link spre comentariu
adi_0106 Postat Ianuarie 4, 2007 Partajează Postat Ianuarie 4, 2007 ai mai jos parametrii lui Link spre comentariu
cosmin_h Postat Ianuarie 5, 2007 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2007 merci pt parametrii.eu vreau sa stiu dimensiunile incintei: inlaltime, latime, etc.Sper ca nu va stresez da recunosc ca chiar nu am habar ce dimensiuni sa folosesc. Link spre comentariu
cosmin_h Postat Ianuarie 5, 2007 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2007 am revenitam rezolvat problemamii de multumiri pentru datele tehnice.am scotocit prin cd-uri si am dat de un program care imi calculeaza incinta in functie de datele tehnice.inca o data multumesc.si acum la treaba :supz: Link spre comentariu
adi_0106 Postat Ianuarie 5, 2007 Partajează Postat Ianuarie 5, 2007 o incinta bass-reflex de 30 L, cu un port de 69 mm diametru si 120 mm lungime vezi detalii in pdf-ul de mai josdaca nu iti convine tipul incintei (adica dispunerea dimensiunilor) zi-mi si o refac dupa cum vrei tu Link spre comentariu
cosmin_h Postat Ianuarie 11, 2007 Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2007 Merci mult e OK si am si unde sa il pun ca sa nu incurce. :supz: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum