alex26 Postat Decembrie 9, 2014 Partajează Postat Decembrie 9, 2014 (editat) Buna. Am incercat sa pun acest hard care e perfect ca functionare pe alta unitate, Pe o alta unitate hp cu dual core, unde il vede vede ca avand 33Mb. Am intrat si in disk management si la fel. Care ar putea fi cauza . Va multumesc. Am scos chiar si hardul de pe unitatea hp si am conectat acest hard dar la instalarea windowsului zice ca nu exista hard instalat. Editat Decembrie 9, 2014 de alex26 Link spre comentariu
elmar Postat Decembrie 9, 2014 Partajează Postat Decembrie 9, 2014 banuiesc ca doriti sa instalati windows xp?probabil ca in bios e vazut ca hdd AHCI? si daca e asa, trebuie trecut pe IDE ...ca windows xp sa recunoasca hdd-ul! Link spre comentariu
modoran Postat Decembrie 9, 2014 Partajează Postat Decembrie 9, 2014 Ai placa de baza Gigabyte cumva ? Daca da au avut si altii problema asta: http://www.users.on.net/~fzabkar/HDD/HDD_Capacity_FAQ.html banuiesc ca doriti sa instalati windows xp?probabil ca in bios e vazut ca hdd AHCI? si daca e asa, trebuie trecut pe IDE ...ca windows xp sa recunoasca hdd-ul! In BIOS e vazut ca 33 MB , ce treaba are setarea AHCI cu asta ? Link spre comentariu
elmar Postat Decembrie 9, 2014 Partajează Postat Decembrie 9, 2014 In BIOS e vazut ca 33 MB , ce treaba are setarea AHCI cu asta ? scuze ...dar eu nu am vazut scris ca in bios ii arata ca discul ar avea 33mb... eu am inteles altceva! ca windows la instalare ii arata asa.... Link spre comentariu
alex26 Postat Decembrie 9, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2014 Sa incerc sa fac update de bios. Nu prea am inteles partea cu The solution is to use a utility such as HDAT2, HDD Capacity Restore Tool, or SeaTools to restore the drive's full factory capacity. Nu stiu cum sa le folosesc. Unul din aceste utilitare va fi pus pe stick sau cum exact. Link spre comentariu
modoran Postat Decembrie 9, 2014 Partajează Postat Decembrie 9, 2014 Da. De fapt au suport pentru boot de pe discheta sau CD-ROM, dar e posibil sa functioneze si de pe stick. http://www.hdat2.com Cum se utilizeaza scrie in acel PDF, citeste-l cu mare atentie. Link spre comentariu
alex26 Postat Decembrie 9, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2014 Si sa nu mai incerc si un update de bios. Voi citi cu atentie. Link spre comentariu
modoran Postat Decembrie 9, 2014 Partajează Postat Decembrie 9, 2014 POti face si update de BIOS inainte, pana la urma e vorba de un bug in bios toata treaba asta, daca nu se rezolva "oficial" treci mai departe. Link spre comentariu
alex26 Postat Decembrie 9, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2014 Problema s-a rezolvat prin update de bios. Va multumesc tuturor. Sarbatori fericite. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum