Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

CD Player Onyko

Bitza85

Postări Recomandate

Buna ,sa incep cu inceputul.Asadar ...detin un Amplificator Onkyo 8870 si o pereche de boxe Focal Chronus 726 V , momentat sunt sursa mea de muzica este winamp printro placa de sunet Audigy 2 zs,si as dorii sa achizitionez un CD player asa de nivel entry sa zic asa.Acum...nu sunt foarte decis de ce marca anume sa fie ,dar m`as axa tot pe un Onkyo ,si am gasit urmatoarele DX-72222 sau DX 6830.

Pretul celor 2 este egal si anume 120 de lei,as dorii sa stiu in primul rand daca merita sa trec de la winamp prin placa de sunet Audigy 2 zs ,mai am de mentionat ca ascult doar flacu`uri...asa ,deci merita sa trec la CD player tinand cont de ce am acum , sau am trebuii  sa merg undeva mai sus ca sa simt ceva diferenta.Va multumesc mult

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Bitza85

9

• Spitfire

3

• gauss

2

• atupi

1

Top autori în acest subiect

Din pacate , nu pot spune ca am o colectie de cd`uri.Eu pentru moment vreau sa vad daca are rost sa imi cumpar unul dintre cele 2 cd playere mentionate mai sus ...sau mai bine raman la ce am acum

Link spre comentariu

Potrivit ar fi un DAC TDA1541A pentru liniaritate si corectitudinea detaliilor, lipsa coloratie.

De recomandat un brand/model de CD Player as recomanda ce am de 8 ani, Pioneer PD-202, transportul(PEA1179)nu e chiar fabulos, dar in rest (DAC PD2026A) depaseste clar orice DAC extern pe USB pe care l-am testat, nemaivorbind de alte CD-playere, mai putin "muzicale".

Link spre comentariu

6500-le, chiar daca coverul la transport e tot din plastic, tine 20 de ani.Cu telecomanda e gasibil pe okazii la vreo 200 lei. Dar numai cu proba, un CD audio original, verificat cu capul lipit de aparat daca nu cumva apare un zgomot ritmic(uzura transport), apoi pe iesirea de casti cum se aude pe nivel minim.

Link spre comentariu
Vizitator viobio

Investitia este extrem de mica.120lei!!Merita sa asculti pe un cd-player ,bun,doar daca ai discuri cd ORIGINALE,nu arse pe calculator.Oricum 120lei nu inseamna nimic in ziua de azi,ca valoare.Poti cauta si Philips,Marantz,Denon,Sony.

Editat de viobio
Link spre comentariu

Da....eu stiu ca investitia este una infima dar daca tot dau aia 1xx lei as dorii sa cumpar ceva cat de cat bun ,de aceea am si cerut sprijinul vostru , intretimp mai caut si pe internet pareri de la detinatori dar este destul de greu ....Inca nu sunt decis , aspectul nu ma intereseaza doar functionalitate si claritatea sunetului. Cat despre cd`uri originale nu detin foarte multe deocamdata dar imi pot scrie cd`uri din format flac ,eu doar melodii cu format flac ascult.

Link spre comentariu

Eu nu speram sa le detina cineva pe abmele ,ce doar dupa specificatiile de pe internet si care ce componente foloesec , eu nepricepandu`ma la ele de aceea am apelcat la ajutorul vostru.Mai mult ca sigur ca voi umbla in ele :)

Link spre comentariu

" Scump , dom'le , scump ... dincolo era mai ieftin ! " . In alta ordine de idei ... felicitari . Anumite lucruri ( obiecte ) trebuie sa aiba posesori pe masura . E pacat de inteligenta investita in ele . Uneori se rezolva prin jocul hazardului ... cazul de fata !

P . S . - scuze pentru off - topic , se poate sterge ... nu m - am putut abtine ! Mi - am amintit ce suma am dat pe primul meu CD - player , si nu era chiar Yamaha ...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări