Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ajutor cititor card

Vizitator Đima Đima

Postări Recomandate

Vizitator Đima Đima

Salut, am avut cititor de card ca asta http://allwinner.ro/products/-Cititor-de-carduri-T%252dFlash-MicroSD-suport-USB-2.0.html .. si am deslipti cititorul dupa mufa de usb si i-am pus la cititor niste fire mai lungi ... le-am lipit pe mufa usb in ordinea in care veneau dar nu merge. Apare ca il citeste dar cand dau pe el scrie ca este ivalid!.. Ps: mufa usb are 2 capete pt masa.. alea nu am stiut unde sa le mai lipesc , cititorul are doar 4 iesiri si mufa tot asa dar mai are in  plus si masele acelea http://i60.tinypic.com/21e5e7o.jpg ...eu cred ca de la masa... Va rog ajutati-ma .Multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• validae

1

• belasajgo

1

• modoran

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vezi că nu ai lipit probabil bine cele două fire de transfer date, din mijloc (nu pot fi inversate între ele). Urechile acelea de la mufa USB sunt de obicei lipite de masa montajului, nu este neapărat nevoie să le legi la masă. Dacă ai cablu cu patru fire şi tresă ecran, poţi lipi tresa la una din urechiuşele de masă.Poţi folosi un cablu recuperat de la mouse sau tastaturi defecte.Ideal ar fi să fie totuşi ecranat, mai ales la lungimi mai mari. Ar fi bine să verifici continuitatea firelor cablului, la ce cabluri firave se fac acum, nu-i exclus să ai întreruperi.

Editat de validae
Link spre comentariu

Daca il citeste, dar nu il "scrie" e foarte probabil din cauza cablului de proasta calitate, trebuie neaparat unul ecranat pe distante lungi si eventual decuplata alimentarea cu un codensator de 100nF la bornele cititorului.

Link spre comentariu

Nu ai un multimetru cu care sa verifici care culoare la care pin merge? Poate de asta nu iti merge cu cablul ce ai pus, ca nu corespund culorile cu pinii.

Totusi nu inteleg pentru ce te-ai complicat asa, puteai foarte simplu sa pui un cablu prelungitor USB.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări