Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recuperare date de pe Samsung Galaxy note 3 N9005

Dj Alex

Postări Recomandate

salut  am un Samsung Galaxy  note 3 N9005  cumparat de cateva zile  (second )  iar astazi am zis  ca sa ii dau o resetare din fabrica   deoarece  de cand l-am cumparat nu am facut acest lucru  (am uitat ca  daca faci acest lucru  o sa se stearga  tot ce ai stocat in telefon ,  si asa ca am sters toate pozele   si videoclipurile pe care le aveam  , dar spre norocul meu la vechiul telefon aveam activat  backup ul automat  pt fisiere  asa ca am reusit sa imi recuperez vre-o 80% din fisiere .

stiu ca s-a mai discutat despre softuri pt recupararea datelor de pe telefon ,  am incercat  cu mai multe softuri dar nu imi apare telefonul in lista din care trebuie sa iti alegi dispozitivul de pe care vrei sa recuperezi fisierele

in My Computer  windowsul il vede ca Media player Portabil  

multumesc frumos 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Dj Alex

3

• gabiz_ro

1

• elmar

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Incercati sa modificati optiunile de conectare cu calculatorul (din telefon) ...si poate asa este detectat altfel de soft, respectiv de calculator!

dar (dupa parerea mea) nu cred ca veti reusi mare lucru ...in ceeea ce priveste datele pierdute! totusi merita sa incercati!:da

Link spre comentariu

am incercat azi sa vad  ce modificari pot face   in telefon ca sa nu il mai vada ca un  Media player Portabil   , dar nu am  reusit absolut nimic  

am 2 optiuni : Dispozitiv media (MTP)  SI  Camera Foto (PTP) , iar in setari la Optiuni Dezvoltator am activat si Depanare Usb  dar nici o diferenta  

mai am o intrebare  : voi aveti incredere in Dropbox  ? 

Link spre comentariu

Nu e media player portabil,probabil media transfer protocol.Poate,poate daca e root-at sa ai ceva ce schimba felul in care se identifica pe USB,sau poate prin linux cumva cu samba sa faci share la memoria interna.Sau conectat pe JTAG si salvata ca imagine toata memoria lui ca un eMMC dump ,asta la fel emulat ca un disk virtual si sa scanezi dupa fisierele sterse.Destul de complicat si nu e sigur ca reusesti ceva.Nu cred sa mai poti recupera ceva.Ca idee poti incerca sa instalezi pe card vreun soft de android care sa recupereze datele,cu softul respectiv cauti in telefon daca poate recupera ceva.Dar nu prea cred sa ai sanse.Despre dropbox,nu stiu ce sa spun,il poti folosi,vezi ce si cum.Nu stiu la ce te referi,securitatea la ce pui acolo sau durata de viata?Probabil vor anunta in prealabil daca suspend serviciul,deci poti salva ce ai acolo.

Link spre comentariu

(dropbox) ma refeream la securitatea lui  , daca in caz ca imi fac  backup  la pozele pe care le fac nu vreau sa ma trezesc ca  imi dispar  de acolo 

de rootat nu vreau sa il rootez  , cred ca pana la urma  o sa ma las pagubas la recuperarea dateleor din  telefon (deoarece cam in fiecare  zi  mai mai stochez cate ceva pe el , mai  fac cate 1-2 poze  si uite asa se tot rescrie memoria telefonului si imi scad sansele de de a recupera datele de pe el  , iar chestia pe care am facuto (revenirea la setarile din fabrica  )  sper sa imi fie  invatatura de minte , iar alta data   sa ma gandesc de  2 ori inainte sa fac un lucru  

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări