Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Vista

ph3e4r

Postări Recomandate

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• i0nutzb

1

• dragostalpau

1

• ph3e4r

1

• Blind

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

eu am o parere proasta, cere si papa o groaza de resurse si pentru ce ?am citit pe undeva ca pentru jocuri la vista ar trebui vreo 4GB de RAM ca sa mearga asa cum vreau producatorii jocului

Link spre comentariu

Sa se lanseze versiunea oficiala si atunci ne vom putea da cu parerea calumea. In orice caz, o sa ai nevoie de minim 512MB ram ca sa folosesti noile functii ale win, daca nu va fi calculatorul destul de performant, vista va rula ca un xp, cu facilitatile din xp

Link spre comentariu

si eu l-am testat...nu prea mult, ce-i drept. inca nu sunt drivere de vista pt tot ce am in calculator..asa ca ar fi trebuit sa stau pe "mute" cu el. in principiu arata frumos, dar parca cere prea multe resurse pentru ceea ce face. in rest nimic foarte atragator, decat poate performanta in plus pe care o aduce pt procesoarele dual core. cand o sa apara drivere, poate il schimb, dar nu prea curand.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări