Vizitator Postat Decembrie 12, 2014 Partajează Postat Decembrie 12, 2014 O sa merg la distribuitor, sa vad in ce masura imi pot face prelucrarile pe 2 incinte micute. Exista cota minima, pentru fiecare prelucrare. O sa ma gandesc la niste traductoare, ceva de Monacor, ca am catalogul lor sub nas. O sa vedem ce iese. Pot si eu dezvolta un oarecare sistem elegant, in sensul reducerii undelor stationare, unul care sa arate bine prin transparenta... In alta ordine de idei, o sa cercetez, poate cumpar o lampa UV, s-o am. Adezivul se gaseste... Link spre comentariu
Sharky Postat Decembrie 12, 2014 Partajează Postat Decembrie 12, 2014 Ce fonoabsorbant vei folosi ca sa arate bine? Cum rezolvi problema reverberatiei interne? Link spre comentariu
morocanosul Postat Decembrie 12, 2014 Partajează Postat Decembrie 12, 2014 (editat) Din toate comentariile voastre,am ajuns la concluzia..de fapt dilema:Daca am boxele,trebuie sa-mi cumpar o casa pe "masura"?? sau cumpar niste boxe pe "masura" casei?? Oricum,eu sunt multumit cu ceva(mai mic) dar de calitate! Intro camera de 15m2(in bloc comunist..),nu ai ce face cu...puteri mai mari de10>15W! Si asta la ocazii.. @Dj Leco,ce zici? Editat Decembrie 12, 2014 de morocanosul Link spre comentariu
Sharky Postat Decembrie 12, 2014 Partajează Postat Decembrie 12, 2014 Da poate stai la cort, si acolo iti trebuie boxe de putere nu gluma, ca afara nu exista castigul mocca al camerei. Ai si avantaje pana la urma: nu ai moduri rezonante, reverberatii nedorite. Link spre comentariu
morocanosul Postat Decembrie 12, 2014 Partajează Postat Decembrie 12, 2014 (editat) @neculacorneli:Asta spuneam si eu,intro camera mica nu vad ce rost ar avea niste boxe care provoaca un "cutremur",mici dar de calitate! Desi la varsta mea nu mai percep frecventele nici macar la pragul de 40-50 Hz! Am fost candva mai tanar,muzica din "zgomoteca" erau ceva ...uimitor!(pt. acele vremuri,anii 70-80)! Editat Decembrie 12, 2014 de morocanosul Link spre comentariu
oaki Postat Decembrie 12, 2014 Partajează Postat Decembrie 12, 2014 (editat) Da poate stai la cort, si acolo iti trebuie boxe de putere nu gluma, ca afara nu exista castigul mocca al camerei. Ai si avantaje pana la urma: nu ai moduri rezonante, reverberatii nedorite. ... nu si daca are cort din sticla securizata. Editat Decembrie 12, 2014 de oaki Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 12, 2014 Partajează Postat Decembrie 12, 2014 Da, se numește seră. Ce, n-ai mai văzut? Link spre comentariu
Sharky Postat Decembrie 12, 2014 Partajează Postat Decembrie 12, 2014 Eu stiam ca in sera nu se locuieste, decat pt scurt timp, pana incarci sacii, si apoi tuleo la caruta! Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 12, 2014 Partajează Postat Decembrie 12, 2014 Incerci sa ma bati la jocul meu? @oaki stie ce zice... Editat; Scoatem marii clasici, si bagam una obscura, asa, de control... http://beforeitsnews.com/awesome-time-wasters/2012/07/very-beautiful-garden-glass-house-2346880.html Deci, ce difuri mici folosim la prototip, si cum facem cu undele stationare? Ceva idei marete? Link spre comentariu
oaki Postat Decembrie 12, 2014 Partajează Postat Decembrie 12, 2014 (editat) Ma fascineaza entuziasmul tau pana la o limita, despre care se spune ca este invers proportional cu varsta. Peste 10 ani, cand probabil sectiunea aceasta a forumului va fi dedicata integral socializarii, vei reconsidera cele 1347 de postari. Editat Decembrie 12, 2014 de oaki Link spre comentariu
Sharky Postat Decembrie 12, 2014 Partajează Postat Decembrie 12, 2014 Pai frate, tu esti designer. Baga si tu macar niste suprafete cat mai neparalele, eventual multe obstacole ca sa mai uniformizeze distributia. Dar tare ma tem ca ceva fonoabs tot trebuie sa bagi, si atunci ce pui? Ca dupa mine se vede urat. Oricum eu as face asta doar daca si componentele o merita. Nu cu ieftinaciuni. Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 12, 2014 Partajează Postat Decembrie 12, 2014 Spuma de aluminiu... Pampam! Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 12, 2014 Partajează Postat Decembrie 12, 2014 ERG Duocel; O idee din multe... Link spre comentariu
nicul Postat Decembrie 12, 2014 Partajează Postat Decembrie 12, 2014 e buna spalatoarea de vase. Eu am avut o toba de esapament cu span si era ultra silentioasa. Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 12, 2014 Partajează Postat Decembrie 12, 2014 M-am gandit si la asta... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum