Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Niagara sau 40.000 de dolari ...

nicu82

Postări Recomandate

O sa merg la distribuitor, sa vad in ce masura imi pot face prelucrarile pe 2 incinte micute. Exista cota minima, pentru fiecare prelucrare. O sa ma gandesc la niste traductoare, ceva de Monacor, ca am catalogul lor sub nas. O sa vedem ce iese. Pot si eu dezvolta un oarecare sistem elegant, in sensul reducerii undelor stationare, unul care sa arate bine prin transparenta...

In alta ordine de idei, o sa cercetez, poate cumpar o lampa UV, s-o am. Adezivul se gaseste...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 67
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Sharky

10

• morocanosul

8

• oaki

5

• nicul

4

Din toate comentariile voastre,am ajuns la concluzia..de fapt dilema:Daca am boxele,trebuie sa-mi cumpar o casa pe "masura"?? :nas:  sau cumpar niste boxe pe "masura" casei?? :da  Oricum,eu sunt multumit cu ceva(mai mic) dar de calitate! :freaza:  Intro camera de 15m2(in bloc comunist..),nu ai ce face  cu...puteri mai mari de10>15W! Si asta la ocazii.. @Dj Leco,ce zici? :dans:

Editat de morocanosul
Link spre comentariu

Da poate stai la cort, si acolo iti trebuie boxe de putere nu gluma, ca afara nu exista castigul mocca al camerei.

Ai si avantaje pana la urma: nu ai moduri rezonante, reverberatii nedorite.  :mort

Link spre comentariu

@neculacorneli:Asta spuneam si eu,intro camera mica nu vad ce rost ar avea niste boxe care provoaca un "cutremur",mici dar de calitate! :aplauze  Desi la varsta mea nu mai percep frecventele nici macar la pragul de 40-50 Hz! :tryre  :jytuiyu Am fost candva mai tanar,muzica din "zgomoteca" erau ceva ...uimitor!(pt. acele vremuri,anii 70-80)! :dsgfds

Editat de morocanosul
Link spre comentariu

Da poate stai la cort, si acolo iti trebuie boxe de putere nu gluma, ca afara nu exista castigul mocca al camerei.

Ai si avantaje pana la urma: nu ai moduri rezonante, reverberatii nedorite.  :mort

... nu si daca are cort din sticla securizata.

Editat de oaki
Link spre comentariu

Ma fascineaza entuziasmul tau pana la o limita, despre care se spune ca este invers proportional cu varsta. Peste 10 ani, cand probabil sectiunea aceasta a forumului va fi dedicata integral socializarii, vei reconsidera cele 1347 de postari.

Editat de oaki
Link spre comentariu

Pai frate, tu esti designer. Baga si tu macar niste suprafete cat mai neparalele, eventual multe obstacole ca sa mai uniformizeze distributia.

Dar tare ma tem ca ceva fonoabs tot trebuie sa bagi, si atunci ce pui? Ca dupa mine se vede urat.

Oricum eu as face asta doar daca si componentele o merita. Nu cu ieftinaciuni.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări