VTP Postat Decembrie 11, 2014 Partajează Postat Decembrie 11, 2014 Pai alea nu sunt pentru papagali. Sunt produse special concepute pentru oameni care vor sa arate ca pot. Tu daca refuzi acel produs crezi ca producatorul o sa fie distrus ? O sa-l doara la basca pentru ca nu iti era adresat. Eu am sticla borosilicate . E mai buna decat aia calco-sodica? Sa-mi fac niste boxe micute cu bucatile pe care le am ? Poti spune ca este mai mult un exercitiu de tehnologie. Este destul de dificil sa prelucrezi sticla la un produs cu multe elemente. Presupune prelucrari pe masini specifice, scumpe si care nu echipeaza orice garaj transformat in atelier. Incintele in cauza, daca iti permiti, se cumpara dupa auditie, altfel nu te opreste nimeni sa iei ceva ce-ti place, dupa cum ai subliniat si d-ta. La baza toata sticla e calco- sodica. Adaosurile diverse ii confera calitati diferite, corespunzatoare unor aplicatii specifice. Sticla cu bor are rezistenta termica si mecanica mai mare (vase termorezistente, aparatura laborator, fiole, etc.). Sticla cu oxid de plumb are denumirea de cristal (24% PbO) sau sticla optica ( circa 40% PbO). Exista numeroase alte tipuri de sticla cu utilizari specifice. In prezent, tehnologia float este covarsitoare ca procedeu de obtinere a sticlei plane, asigurand calitatea superioara pentru majoritatea aplicatiilor. Din pacate industria sticlei din Romania este pe cale de disparitie comparativ cu situatia din 1989. Link spre comentariu
nicul Postat Decembrie 11, 2014 Partajează Postat Decembrie 11, 2014 Pe mine nu ma procupa prelucrarea sticlei. Ce ma intriga e montarea. Dupa mine e mai usor sa dai o gaura in sticla decat sa strangi un surub in tiicla. Se pun tot felul de cauciucuri si tot am vazut o gramada de usi de sticla fac ute zob. Link spre comentariu
Sharky Postat Decembrie 11, 2014 Partajează Postat Decembrie 11, 2014 Pai de acolo si pretul. La cate sticle crapa pana sa iasa o boxa intreaga.. Link spre comentariu
Sharky Postat Decembrie 11, 2014 Partajează Postat Decembrie 11, 2014 A, corect! De aspectul asta am uitat. Deobicei un lucru daca e mai greu, e de calitate! Link spre comentariu
morocanosul Postat Decembrie 11, 2014 Partajează Postat Decembrie 11, 2014 Simplu! Prea scumpa tehnologia,nu ating performantele cerute,pe scurt...nefolositoare! Pret de cost/randament,chiar daca cineva cu potential financiar ar incerca...imposibilul!! Daca (presupunem) ca ar fi aparut din Au(aur) si se auzeau ca "porcu",cati amatori erau? Poti sa-i numeri pe degete,nu pt. ca le place muzica ci pt simplul fapt ca..."ce am eu,nu are toata lumea"...bah!! Link spre comentariu
Sharky Postat Decembrie 11, 2014 Partajează Postat Decembrie 11, 2014 Nu stiu cine isi permite sa tina ceva pe stoc in scopul vanzarii cu amanuntul. Eventual ca material publicitar, si restul pe baza de comanda. Link spre comentariu
sorin_denver Postat Decembrie 11, 2014 Partajează Postat Decembrie 11, 2014 Aur ? http://www.hartaudio.com/Hart+Audio+Shop/Hart+Audio+D%26W+AP+Loudspeakers+Only+the+24ct+Gold+Pair+is+Available.+Gold+prices+may+fluctuate..html Link spre comentariu
Faker Postat Decembrie 11, 2014 Partajează Postat Decembrie 11, 2014 40 de mii e o casa bunicica cu ceva dotari. Ma kk pe ele de boxe. Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 11, 2014 Partajează Postat Decembrie 11, 2014 La baza toata sticla e calco- sodica. Adaosurile diverse ii confera calitati diferite, corespunzatoare unor aplicatii specifice. Exceptie, calco potasica care nu contine sodiu nici dac-o bati, si cristalul (Pb), care-i pe baza potasica. In rest, or mai fi... In acest moment, cel putin la nivel de Bucuresti, se poate prelucra laser, waterjet, plasma, orice prelucrare a sticlei de orice fel, cnc, modelare termica, se face orice, oricum, oricat. Cine vrea, si stie unde si cum, face. N-am verificat daca se poate teleporta ceva... Pt. colegul... P.S. Trebuie sa va imaginati ca sunt oameni care au atat de multi bani, in anumite cazuri, au si nivelul in domeniu peste medie... oameni pentru care 40.000 euro sunt maruntis, intr-un colt de card. Pana nu audiem incintele intr-un context clar, comparativ cu repere serioase, orice discutie in sensul asta e 0. Evident ca trebuie sa fii sclerozat sa dai atatia bani pe niste incinte, dar, uneori viata bate filmul. Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 11, 2014 Partajează Postat Decembrie 11, 2014 Sunt persoane care castiga 40 000 intr-o ora.daca ai fi una dintre acelea te-ai putea kk pe orice casa... Daca as face 40000 pe ora, nu stiu daca as gasi 10 case in Romania, pe care sa nu fac asta... si tot mi-as face o casa de 50mp, ce-i drept, pe cel mai frumos teren posibil. Scuze de off-topic... Link spre comentariu
Faker Postat Decembrie 11, 2014 Partajează Postat Decembrie 11, 2014 Adica milionul intr-o zi? pai trebuie sa fii nebun atunci ca sa te gandesti la boxe si ampuri. La banetul ala te gandesti la investitii pe luna sau statia spatiala, posibile bilete catre alte galaxii, un pocher cu extraterestrii, cum sa pui mana pe guverne..etc Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 11, 2014 Partajează Postat Decembrie 11, 2014 Adica milionul intr-o zi? pai trebuie sa fii nebun atunci ca sa te gandesti la boxe si ampuri. La banetul ala te gandesti la investitii pe luna sau statia spatiala, posibile bilete catre alte galaxii, un pocher cu extraterestrii, cum sa pui mana pe guverne..etc Daca esti normal la cap, nu aduni atata surplus intr-o viata, si lasi societatea umana sa-si atinga o stare de normalitate si echilibru. Revenind la boxe, ce spuneti, incercam 2 monitoare micute? Cu basi de 5"? Link spre comentariu
TestPoint Postat Decembrie 11, 2014 Partajează Postat Decembrie 11, 2014 Sunt destui care sa cumpere asa ceva,daca s-a platit acesti bani pe o cina+5.000 dolari ciubucul la ospatar... la niste cumparaturi serioase,oare cat o cheltui?..... Link spre comentariu
morocanosul Postat Decembrie 12, 2014 Partajează Postat Decembrie 12, 2014 Sunt destui care sa cumpere asa ceva,daca s-a platit acesti bani pe o cina+5.000 dolari ciubucul la ospatar... la niste cumparaturi serioase,oare cat o cheltui?..... si mai dai pomana 5-10 $ Unde nu il vede nimeni,achita doar pretul cumparaturilor(nota de plata) si lasa ca un zgarcit 5-10 centi$!! Dar alta e sa stie lumea ca TU (multimilionarul) esti acolo,mai dai de pomana saracilor ...cu presa de fata,desigur! Link spre comentariu
tomalex Postat Decembrie 12, 2014 Partajează Postat Decembrie 12, 2014 Daca esti normal la cap, nu aduni atata surplus intr-o viata, si lasi societatea umana sa-si atinga o stare de normalitate si echilibru. Revenind la boxe, ce spuneti, incercam 2 monitoare micute? Cu basi de 5"? Mie mi se pare interesanta ideea, de dragul experimentului, dar nu pot sa ajut cu nimic :( ... sunt mult prea praf d.p.d.v. al cunostintelor si nici macar financiar, pentru ca ma gandesc ca nu se merita sa pui Sal sau dibeisi in ele si numai traductoarele o sa coste peste 500 euro.... Altfel, nu ar fi mai usor de facut pe compresie in loc de BR sau membrana pasiva? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum