Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

soft panou publicitar cu led-uri

bobo

Postări Recomandate

buna seara.

ma poate lamuri cineva cum se face programarea(scrierea) unui panou publicitar ca cel din link-ul de mai jos?

am un asemenea panou,are o mufa usb, si banuiesc ca trebuie conectat la pc printr-un cablu usb-serial.

problema este ca nu stiu ce soft foloseste si de unde il pot descarca.

o sa incerc sa vin cu mai multe detalii despre panou si cu poze.

http://www.elcopart.com/Afisaje_cu_led.html

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bobo

8

• Stefan

3

• Spitfire

1

• Mihai Popa

1

Top autori în acest subiect

Am lucrat cu asa ceva, dar soft-urile sunt dedicate, exista multe variante...cu intrare USB n-am vazut nici unul doar cu RS232, RS485, sau infrarosu. Trebuie sa identificati macar cine a importat/produs acel panou.

Link spre comentariu

revin cu ceva informatii concrete.

panoul are in el un card de control TF-SU 2014   416X32.

este exact cardul de mai jos:

http://translate.google.ro/translate?hl=ro&sl=id&u=http://indo-ware.com/produk-3058-tfsu-led-dispaly-control-card.html&prev=search

am descarcat si instalat softul din link-ul de mai sus si urmeaza sa conectez panoul led la laptop.

softul se numeste power led.

un scurt video cu acest card:

conectarea intre laptop si panoul led se face cu un cablu usb 2.0 tata in ambele parti sau am nevoie de alt cablu?

astept ceva informatii ,de la cei care au lucrat cu asa ceva,pana disereara cand incerc programarea.

multumesc anticipat.

Link spre comentariu
Vizitator Tiberiu

salut bobo

sint nou pe aici

daca gasesti o solutie te rog ajuta-ma si pe mine , am si eu un panou ca al tau -led display 64 x 16 , si as vrea sa schimb scrisul si nu stiu cum sa o fac 

anuntama si pe mine    "[email protected]"

am  vazut un tutorial la  POWERLED V2.71  dar sincer era in limba turca si nu am priceput nimic , si daca as fi inteles limba oricum nu ma pricepeam sa aplic in practica  ceea ce spunea el

Link spre comentariu

salut.

daca rezolv ceva o sa te anunt.

acum nu stiu ce interfata trebuie sa folosesc,si nici nu-mi mai raspunde nimeni dupa ce am dat informatii concrete.

banuiesc totusi ca trebuie o interfata serial(db9)-usb.

am asa ceva dar mufa db9 este tata si pt a o putea conecta la pc, care are mufa tot tata, imi trebuie un adaptor db9 mama-mama pe cae am sa-l construiesc.

in soft am vazut ca exista posibilitatea sa salvez textul dorit de mine pe un stick, deci posibil ca acest panou led sa ruleze textul direct de pe stick fara a programa sau sterge acel card  TF-SU???

Link spre comentariu

Dupa ce configurezi corect powerLED si iti faci programul ii dai export pe stick si il bagi in controler penbtru cateva secunde. Dupa ce controlerul s-a programat poti scoate stickul. Atentie la conectarea panoului (pangica) si alimentarea cu 5V a panoului si a controlerului.

Pushbutonul de pe placa este pentru test, chiar daca nu ai programat nimic in controler tot poti da un test sa vezi daca ai conectat corect panoul.

Link spre comentariu

salut.

mersi mult,tocmai ma chinuiam cu acest panou sa-l programez.

panoul este 16x64 si functioneaza,la alimentare se plimba o reclama, in limba romana, la bautura.

eu am scris un text pe care l-am exportat pe stick dar cand il bag in panou apare in coltul din dreapa sus E100,probabil eroare.

fisierul salvat pe stick ocupa doar 4,82k...,nu este prea putin?

imi puteti spune va rog cum se configureaza exact pt acest panou 16x64 led alb?

nu am nevoie de cablu(interfata) pt programare?

astept raspuns.

multumesc anticipat.

am apasat pushbutonul si a inceput un test cu tot felul de linii si apoi mi-a afisat asa;

64X16 R

TF-SU

V0.73

v0.73 probabil reprezinta versiunea de soft pe care nu-l am.

Editat de bobo
Link spre comentariu

am incercat si asta dar tot nu-mi iese.

parola este 168.

v-as fi recunoscator daca imi puteti spune pas cu pas cum se programeaza sau daca imi puteti scrie mesajul " LA MULTI ANI 2015!''pe care sa-l salvati si sa mi-l trimiteti.

multumesc.

tot nu sunt lamurit daca nu trebuie sa conectez panoul la pc printr-un cablu.

nu am mai lucrat cu asa ceva,doar cu programatoare atmel la care folosesc interfata de programare.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări