Vizitator Postat Decembrie 11, 2014 Partajează Postat Decembrie 11, 2014 (editat) Domnilor se fac uneori precizări greşite în opinia mea ,circuitul antibrum(50hz) NU are treabă cu riplu(100Hz)"existent" în bara de alimentare etaj(o să vedeţi de ce în img. de mai jos).Circuitul antibrum(50hz) are treabă eventual cu anularea brumului(50hz) din circuitul de intrare (50hz captat/transferat capacitiv sau inductiv pe intrare ,impedanţe mari de intrare sensibilităţi mari la intrare).http://oi61.tinypic.com/ours3p.jpg reprezentările sunt făcute în aceeaşi scală de timp.Impedanţele de intrare practicate în trecut(1M...)asociate cu sensibilităţi mari la intrare(bucla deschisă câştigul crescut evident) pot cupla intrarea capacitiv cu reţeaua electrică funcţie şi de calitatea ecranajelor ,în aceste condiţii cu intrarea în aer putem descoperi brum în difuzoare.Aşadar în situaţia bucla deschisă cu câştigul modificat(crescut)=< sensibilitate mai mare la intrare > se inpune uneori compensarea brumului(50Hz) apărut.În buclă închisă sacade câştigul=< sensibilitate mai mică la intrare > nu mai necesită compensare brum.Recunosc nu ştiu cum putem anula un riplu de 100Hz! de o amplitudine dată cu un sinus 50Hz! de mică amplitudine...(rămâne să aflu vreodată de la docţi prin bunăvoinţa lor). Editat Decembrie 11, 2014 de Vizitator Link spre comentariu
deneinvins Postat Decembrie 11, 2014 Partajează Postat Decembrie 11, 2014 Sa revenim la subiectul acestui topic. Alaturat este schema Amplificatorului Telewatt VS55. Schema este luata de pe net, nu mai stiu exact de unde, o am de mai mult timp. Am avut la reparat un astfel de amplificator prin anul 1988. Desi ofera cca 8W pe canal, depasea (prin performante) multe amplificatoare cu siliciu din vremea aceea. Link spre comentariu
deneinvins Postat Februarie 24 Partajează Postat Februarie 24 După 9 (sau 10) ani, sa continuăm tema acestui topic : Telewatt Stereo-Nova VS-71 H ECC83 Ampl/Mixer Klein & Hummel; |Radiomuseum.org Link spre comentariu
icar Postat Februarie 26 Partajează Postat Februarie 26 Nimic din imaginile postate acum 9 ani nu mai sunt valabile! Link spre comentariu
deneinvins Postat Februarie 29 Partajează Postat Februarie 29 Continuăm tema acestui topic : AZK405 MONO50 Service Manual download, schematics, eeprom, repair info for electronics experts (elektrotanya.com) TESLA AZK-405 MONO 50 Service Manual download, schematics, eeprom, repair info for electronics experts (elektrotanya.com) Mono 50 AZK405 Ampl/Mixer Tesla; Praha, Bratislava etc., build |Radiomuseum.org Link spre comentariu
deneinvins Postat Martie 1 Partajează Postat Martie 1 Telewatt 'Stereo Nova' VS-55 Ampl/Mixer Klein & Hummel; |Radiomuseum.org Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum