Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator kit 2x250w de la miv

Postări Recomandate

Salut,as vrea sa stiu ce putere as purea scoate cu acest kit bine inteles nu ma astept sa scoata 250w pe canal (eu cred ca la 2x24 scoate 60w pe canal)

scrie sa il alimentez 2x28 eu alimentez cu 2x24(trafu e de la un grundic v7200), (am vazut cateva comenturi in care zice ca se poare alimenta la 2x30 si 2x35,eu nu cred asa ceva)

sigurantele au fost de 2A am legat un difuzor de 8ohm 300w si am crescut volumul pana ma 100 si s-au ars acum am pe kit sigurante de 4A

tensiunea maxima la iesire(difuzor) este de 25v

finali sunt:-n(2sc5200) 2buc

-p(2sa1943) 2buc

condensatori de filtraj 4x50v 3700uF

rezistentele de pe emiter sunt de 5w0.5ohm

Pot sa scot din el cu unele modificari 2x100w(120w)?

Nu gasesc nicaieri schema

Ma ajutati? :26

Multumesc!!!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Nu e chiar asa de simplu sa pui mosfeti in locul bipolarilor, mai trebuie modificari aduse schemei

In cel mai fericit caz ai putea schimba finalii aia chinezesti cu unii mai adevarati si eventual ceva electrolitici mai mari pe alimentare

Finali gasesti la rubrica vanzari ori recuperati ori noi

In rest n-are rost sa iti mai bati capul cu pocnitoarea aia chinezeasca

Link spre comentariu

condensatori ii pun 4bucati de 10.000uf 100v

schimb radiatorul

ai zis sa schimb finali cu ceva mai adevarat adica?(MJW21195 npn si MJW21196 pnp )sunt buni?

daca modific rezistentele de pe emitor ce se intampla? (kit-ul are rez pe E 0.5ohm la 5w si m-am gandit sa le schimb cu rez de 0.22ohm sau 0.1 ohm)

Editat de Black Death
Link spre comentariu

Ca finali merg foarte bine 2SA1943/2SC5200, nu e nevoie de vreun MJW, dar din aia fabricati de Toshiba sau alta firma de renume, nu de chinezi. Sunt 5 lei bucata la TME. In primul rand puterea kitului e data de tensiunea de alimentare, cu cat e mai mare cu atat scoate mai mult pe iesire, indiferent ce finali ai pune.

Link spre comentariu

Cu conditia ca finalii sa fie deschisi corespunzator de prefinali si restul montajului, si sa nu fie jeoarse.

Oare cum pot costa la TME 4,5 lei bucata, cind costul la producator NU cred sa fie mai mic de 2 dolari?

V-ati pus vreodata intrebarea asta, din care ar rezulta "autenticitatea" tranzistorilor respectivi?

Nu-mi veniti cu chestii gen, cumpara 5000-10000 perechi la pret mic si cistiga 50 bani la bucata...

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
Vizitator George1948

Poate cineva sa reconstruiasca un mixer amplificat 2x150 si sa-j faca de 2x250 la 8 ohmi ?

Mixerul este luat din germania marca PowermaXX - AS 1602 BDC ?

Sau pot cupla mixerul cu un amplificator separat de 2x250 wati ?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări