virgil_19 Postat Decembrie 7, 2014 Partajează Postat Decembrie 7, 2014 Va salut .Am nevoie de schema . Apa este incinsa , placa se incalzeste , dar nu pleaca aburul din rezervor.Cu multumiri anticipate , Virgil. Link spre comentariu
virgil_19 Postat Decembrie 7, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2014 Va salut . Nu am primit nici un raspuns . Se poate gasi o schema ??? Cu stima , Virgil. Link spre comentariu
virgil_19 Postat Decembrie 8, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2014 ??? Link spre comentariu
ovy83 Postat Decembrie 8, 2014 Partajează Postat Decembrie 8, 2014 apa este impinsa catre pulverizator cu pompa electronica sau "manual" ca la cele obisnuite? Link spre comentariu
virgil_19 Postat Decembrie 8, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2014 Va salut .Este vorba despre o statie de calcat cu abur , nu un fier de calcat cu abur . Din statie nu pleaca aburul. Furtunul este OK. Din sistemul de incalzire sunt 2 iesiri = unul cu un ,, presostat " care intrerupe alim rezistentei de incalzire care este OK , si din celalalt iese furtunul de abur care duce la talpa fierului de calcat . Pe acesta il banuiesc defect ? Pe el sunt 2 papuci , unul la alim. celalalt la contactul de pe fierul de calcat . La masurare = infinit R. Nu stiu cum se numeste aceasta.Cu stima , Virgil. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum