MaesTTro Postat Decembrie 6, 2014 Partajează Postat Decembrie 6, 2014 Salut, vreau să rog pe cineva poate are un exemplu de bază de date creat în Microsoft Access sau Visual Fox Pro... Am de creat o bază de date dar cînd ajung la interogări şi macross mor de viu... Puteţi să mă ajutaţi cu o BD vă rog? Mersi. Link spre comentariu
awy1917 Postat Decembrie 6, 2014 Partajează Postat Decembrie 6, 2014 (editat) Marea majoritate a exemplelor de MS Access se refera la baza de date northwind.mdb. Ea vine cu kitul de MS Office sau se poate descarca de pe internet. http://office.microsoft.com/en-us/infopath-help/connect-a-form-to-a-database-RZ001187936.aspx?section=9 L.E. Cel mai eficient ar fi daca ati uploada baza dvs de date si ati spune ce doriti sa faceti. Editat Decembrie 6, 2014 de awy1917 Link spre comentariu
MaesTTro Postat Decembrie 6, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2014 Problema este că nu simt atracţie din partea acestei discipline şi nu importă ce bază de date trebuie să fac... Link spre comentariu
riderinblack Postat Decembrie 7, 2014 Partajează Postat Decembrie 7, 2014 Am lucrat si lucru in continuare cu mysql, daca ai nevoie acolo de sfaturi te pot ajuta. Link spre comentariu
MaesTTro Postat Decembrie 7, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2014 MySQL se utilizează cel mai frecvent... Acces-ul ţine deja de trecut,dar studiez într-un sistem de învăţămînt învechit... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum