Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Asociere achizitie AVOmetru - Bucuresti

Dxxx

Postări Recomandate

In acest moment la achizitie participa 4 persoane:

1. - Rinaldoparaipan - am primit banii

2. - Flomar 60 - urmeaza

3. - Comanici - am primit avans

4. - subsemnatul - cred ca am dat banii?!

Inca o zi /doua si dupa aceea va fi prea tarziu, daca mai exista doritori, cel putin nu pe aceasta comanda!

Ati vazut ca trebuie sa ma grabesc pentru ca sunt asteptari mari legate de Craciun.

Link spre comentariu

Si sotiei cat o sa-i zici ca a costat ? Una peste alta, sa-l folosesti cu placere !

Pai din cate stiu eu, de cand eram copil, Mosul aduce cadourile gratis.Nu-i asa?

Link spre comentariu

Comanda a fost deja facuta.

Beneficiarii sunt cele 4 persoane pe care le-am amintit la punctul 33.

Pretul final (in lipsa a ceva neprevazut) va fi 180 lei, credeam ca va fi 175 dar neglijasem ca la cei 21 lei de transport se adauga TVAul.

Voi reveni in momentul in care s-a facut livrarea.

Promit de asemenea un "hands-on review" imediat dupa ce apuc sa fac primele teste, mai ales ca pana la sfarsitul anului oferta redusa de la TME este valabila, deci daca cineva doreste sa faca alt "grup de achizitie" dupa aceea este bine-venit sa preia si sa continue acest thread, fara probleme.

Link spre comentariu

Daca gaseati un agent economic inscris in registrul operatorilor intracomunitari si dispus sa va faca comanda il puteati lua fara TVA.

Pe mine marca asta nu m-a dat pe spate, e drept la un model mai ieftin.

AX-594 stie cam multe pentru pretul asta, imi place ca are beep pe testare dioda, speram si un auto HOLD bun rau cand n-ai trei maini. 

Sunt curios de review-ul pentru USB.

Link spre comentariu

Daca gaseati un agent economic inscris in registrul operatorilor intracomunitari si dispus sa va faca comanda il puteati lua fara TVA.

Pe mine marca asta nu m-a dat pe spate, e drept la un model mai ieftin.

AX-594 stie cam multe pentru pretul asta, imi place ca are beep pe testare dioda, speram si un auto HOLD bun rau cand n-ai trei maini. 

Sunt curios de review-ul pentru USB.

...si care sa se incurce cu ele in gestiune (agentul economic)!

Link spre comentariu

Da, si eu voiam sa le iau cu deducere de TVA (nu scutire intracomunitara, fiindca se cumpara de la TME Romania), dar m-am gandit la aceeasi problema cu gestiunea.

Link spre comentariu

Operatorul intracomunitar le  factureaza la cei trei muschetari cu 1 leu adaos si e legal, eu cred ca TME iti poate emite factura de Polonia daca le ceri, suntem in comunitate, cumpar de unde vreau nu ?

Link spre comentariu

Daca era in joc o suma mare, merita, asa nu cred.

Plus ca transportul din Plonia e mult mai scump.Plus ca avand reprezentanta in Romania nu cred ca pot factura din Polonia.

Dar noi acuma vorbim discutii, zarurile sunt aruncate.

Link spre comentariu

Da, am discutat in prealabil toate variantele si pana la urma am concluzionat ca rational este sa ne multumim cu cele 3 reduceri pe care deja le-am capatat si sa nu ne expunem la nici o durere de cap suplimentara.

Astea sunt reducerile cu mare apoximatie:

- aproape 50 lei de la TME in cadrul reducerii

- inca 15 lei pentru ca am luat mai mult de 3 bucati

- si ceva mai mult de atat pentru ca am impartit costul de transport

Sper ca eu / si colegii care sunt pe comanda deja / sa putem sa dam referinte pozitive despre aparate.

Daca asta se materializeaza oricine este liber sa reia tema si sa faca alt grup de achizitie, pana la sfarsitul anului reducerea TME este in vigoare.

Link spre comentariu
Vizitator knauf75

Operatorul intracomunitar le  factureaza la cei trei muschetari cu 1 leu adaos si e legal, eu cred ca TME iti poate emite factura de Polonia daca le ceri, suntem in comunitate, cumpar de unde vreau nu ?

Eu am firma inscrisa in.....etc. Cumpar fara tva din spatiul intracomunitar. Daca acel produs-produse le vand cuiva,nu conteaza cine,pe langa adaosul comercial trebuie sa pun si tva-ul.

Facturile mele  catre un beneficiar din Ro,persoana fizica sau juridica,contin TVA.

Avantajul meu este ca le pot cumpara pentru mine fara TVA,dar nu le pot vinde decat cu TVA.

Editat de knauf75
Link spre comentariu

Sa-l intrebam pe Uriah Hepp, contabilul perfect, cum e bine sa nu fie rau, sunt un simplu inginer si ma dau batut.

Astia au vandut toata tara si noi cumparam multimetre low end in grup.

Toti care posteaza aici merita de la Fluke 179 (entry level la electronisti) in sus,  daca castig la loto le pun la toti cate unul sub brad... 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări